Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Σοκ προκάλεσε ο θανατος του Alexander McQueen

Την τελευταία του πνοή άφησε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Alexander McQueen σε ηλικία 41 ετών, ενώ τα νέα έχουν συγκλονίσει το χώρο της μόδας, καθώς φημολογείται ότι αυτοκτόνησε.
Ο εκπρόσωπος του επιβεβαίωσε το θάνατο του, συμπληρώνοντας πως δε θα γίνει ακόμη καμία δήλωση για να μην ταραχτεί περισσότερο η οικογένεια του, η οποία περνά δύσκολες στιγμές.
Ο σχεδιαστής θα παρουσίαζε τη νέα του κολεξιόν στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου που αρχίζει σε λίγες ημέρες ενώ στις 9 Μαρτίου θα αποκάλυπτε τις τελευταίες του δημιουργίες στο Παρίσι.
Όμως όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του, τον τελευταίο καιρό υπέφερε από κατάθλιψη καθώς την περασμένη εβδομάδα είχε χάσει την πολυαγαπημένη μητέρα του και έδειχνε πως δε μπορούσε να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι εκείνη δε θα ήταν πλέον στο πλευρό του.
Οι φίλοι του είχαν αρχίσει να ανησυχούν όμως δεν πίστευαν ότι θα έφτανε στα άκρα και θα αφαιρούσε τη ζωή του εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του.
Όπως όμως τελικά αποδείχτηκε έκαναν λάθος, καθώς ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε κρεμασμένος στο πολυτελές διαμέρισμά του στο Λονδίνο το πρωί της Πέμπτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...