Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΗ ΝOVA

Με αφιερώματα γεμάτα ρομαντισμό

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο έρωτας γιορτάζει στη nova. Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, όλοι οι ερωτευμένοι συνδρομητές συντονίζονται από τις 11:05 στο novacinema2, το οποίο βρίσκεται σε μία άκρως ρομαντική διάθεση. Αρχικά, το κινηματογραφικό κανάλι συναντά τον Μπραντ Πιτ στο «Συνάντησε τον Τζο Μπλακ»  στις 11:05, ταξιδεύει μέχρι την μαγευτική Νέα Υόρκη, όπου συγκινείται με τη ρομαντική κομεντί «Σίγουρα. Ίσως» στις 14:05, ενώ στη συνέχεια ακούει, γεμάτο αγωνία, τους παγωμένους όρκους της Κέιτ Γουίνσλετ στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ενώ ο «Τιτανικός» βυθίζεται  στις 16:00. Τα βέλη του θεού έρωτα κατευθύνονται, στη συνέχεια, σε μια φιλία και τη μεταμορφώνουν σε έρωτα, στο «Θα Κλέψω τη Νύφη» στις 19:15, για να αγγίξουν τις ευαίσθητες γυναικείες χορδές στην αυτοσαρκαστική κομεντί «27 Φορέματα» στις 21:00. Όμως, κάποιες φορές είναι αργά για συγχώρεση, όπως αποδεικνύεται στο συγκλονιστικό δράμα «Εξιλέωση» στις 22:55.

Ο Φεβρουάριος στο Mad Greekζ είναι γεμάτος έρωτα και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένο στον Άγιο Βαλεντίνο. Από το ελληνικό μουσικό κανάλι της nova, οι συνδρομητές θα απολαύσουν όλα τα αγαπημένα βίντεο κλιπ που έχουν ως θέμα τους τον έρωτα, καθώς επίσης και τις 50 πιο ερωτικές μπαλάντες που άφησαν εποχή.

Ο Άγιος Βαλεντίνος όμως γιορτάζει και στο Disney Channel, το πρόγραμμα του οποίου είναι αφιερωμένο στους εφηβικούς έρωτες αγαπημένων ηρώων. Από τις 07:25 του πρωινού της Κυριακής 14/2, οι μικροί τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα πιο ρομαντικά επεισόδια των σειρών «Σκανδαλιές στο καράβι», «Οι μάγοι του Γουέβερλι», «Χάνα Μοντάνα», «Jonas» και «Σόνι». Ακόμα, θα απολαύσουν στις 09:30 την πρεμιέρα του «High School Musical» στην αργεντίνικη εκδοχή του, «Viva High School Musical Argentina», και θα γιορτάσουν με τον πιο γλυκό τρόπο την ημέρα των ερωτευμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...