Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Lip gloss με γεύση… μπίρας!

Beer Gloss! Το νέο lip gloss με γεύση μπίρας, για να κάνετε τα χείλη σας ακαταμάχητα. Αυτή είναι η νέα ανακάλυψη που λανσάρεται από τη Heineken, λίγες ημέρες πριν από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο σκοπός; Να το φορέσουν οι γυναίκες για να κάνουν τα χείλη τους ακαταμάχητα στο φίλημα των ανδρών. Το σλόγκαν του παράξενου αυτού δώρου; «Το τέλειο δώρο για εκείνη, που θα κάνει ευτυχισμένο και εσένα. Ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου».
Ούτε ίχνος μπίρας
Η αίσθηση θα έπρεπε να ήταν ίδια με την αίσθηση που έχουμε όταν πίνουμε ένα ποτήρι μπίρα. Κι όμως. Στο συγκεκριμένο lip gloss -που, παρεμπιπτόντως, πωλείται στην όχι και τόσο χαμηλή τιμή των 4,90 ευρώ- δεν υπάρχει ίχνος μπίρας. Όπως διαβάζουμε στην «Corriere della Sera», το χρώμα του συγκεκριμένου προϊόντος δίνεται από χημικές χρωστικές, ενώ η γεύση του από επεξεργασμένα χημικά αρώματα. Άραγε όλα αυτά τα συστατικά του, που απορροφούνται από τον οργανισμό, έχουν αθώα αποτελέσματα ή θα μπορούσαν να κάνουν κακό στην υγεία μας, προκαλώντας αλλεργίες;
Χείλη για φίλημα;
Το προϊόν δοκιμάστηκε από τους ειδικούς του Altroconsumo, ενός οργανισμού που ιδρύθηκε για να προστατεύει τους καταναλωτές από τις -πολλές φορές άσχημες- διαθέσεις των διαφημιστών και των εταιρειών που θέλουν να κερδίσουν χρήμα πουλώντας μέτριας ποιότητας προϊόντα. Οι ειδικοί του συγκεκριμένου οργανισμού, λοιπόν, δοκίμασαν σε μερικές δεκάδες εθελόντριες το συγκεκριμένο lip gloss. Το συμπέρασμα; Το προϊόν δεν άρεσε. Είχε γεύση μαγιάς και μελιού και παραήταν παχύ. Το θετικό ήταν πως το τελικό αποτέλεσμα έδινε λαμπερά χείλη, κάτι, όμως, που μπορεί να επιτευχθεί και με άλλα προϊόντα της αγοράς που περιέχουν φυτικές ουσίες.
Όχι μόνο για ενηλίκους
Μπαίνοντας στο site της Heineken και χρεώνοντας την πιστωτική σας με 4,90 ευρώ, μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά να αγοράσετε το Beer Gloss. Αν και τα αλκοολούχα σκευάσματα είναι απαγορευμένα στους ανηλίκους, ωστόσο δεν γίνεται κανένας έλεγχος για το αν ο χρήστης που αγοράζει το συγκεκριμένο προϊόν είναι ενήλικος ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...