Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Elle McPherson: Οικοδέσποινα του Next Top Model

Άνοιξε την πρώτη της boutique εσωρούχων στο Παρίσι
Elle McPherson: Οικοδέσποινα του Next Top Model
Έτοιμη να αντικαταστήσει την πρώην του George Clooney, Lisa Snowdon φαίνεται πως είναι η Elle MacPherson, στη θέση της νέας οικοδέσποινας του Βρετανικού reality show, «Britain’s Next Top Model».
Η Αυστραλή ομορφιά, ως ένα από τα σημαντικότερα top model και η ίδια, συμφώνησε να παρουσιάσει τον 6ο κύκλο του προγράμματος, που παρακολουθεί 25 φιλόδοξα κορίτσια να κυνηγούν το όνειρό τους για την κατάκτηση του «στέμματος» του επόμενου top model.
Επιπλέον, η Elle MacPherson, που χαρακτηρίζεται ως «The Body», χάρη στο άψογο σώμα που διατηρεί ακόμα και τώρα, στα 45 της χρόνια, θα έχει και έναν ρόλο πίσω από την κάμερα, αυτόν της παραγωγού. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με την ιδέα και με την ομάδα του show. Ανυπομονούμε να βρούμε το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τη νέα γενιά του μόντελινγκ!», δήλωσε.
Την ίδια στιγμή, η Elle άνοιξε την πρώτη της μπουτίκ εσωρούχων στο Παρίσι, σε έναν τεράστιο χώρο (400τ.μ.) του πολυκαταστήματος «Printemps». Το μοντέλο και μαμά δύο παιδιών είναι σχεδιάστρια εσωρούχων -Elle MacPherson Intimates- από το 1989, τα οποία αυτή τη στιγμή πωλούνται σε 450 σημεία στην Αμερική και τον Καναδά, σε 250 στη Μ. Βρετανία και σε 300 στην υπόλοιπη Ευρώπη. Όπως φαίνεται, βέβαια, χρειάστηκαν 20 χρόνια για να φτάσουν στο Παρίσι, αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...