Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το στιλ της Κάτιας Ζυγούλη στη μεγάλη οθόνη

Ποιος ανέλαβε το styling της στις «Επικίνδυνες Μαγειρικές»;
Το στιλ της Κάτιας Ζυγούλη στη μεγάλη οθόνη
Μπορεί να μην έπεισε όσο θα ήθελε τους κριτικούς με το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία «Επικίνδυνες Μαγειρικές», όμως δεν υπήρξε ούτε ένας που να μην παραδέχτηκε ότι στη θέα της και μόνο έμεινε «με το στόμα ανοιχτό». Η Κάτια Ζυγούλη ήταν η οπτασία και η έμπνευση του Γιώργου Χωραφά και του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, οι οποίοι ανταγωνίζονταν γαστρονομικά για τη μία και μοναδική θέση στην καρδιά της.
Το αισθησιακό και αποκαλυπτικό στυλ της πρωταγωνίστριας επιμελήθηκε η ενδυματολόγος Μαρία Καραπούλιου, επιλέγοντας κομμάτια της σχεδιάστριας Loukia. Τα ρούχα που επιλέχθηκαν διέθεταν ένα ξεχωριστό ύφος με σκοπό να εμπλουτίσουν το χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας και να σαγηνεύσουν. Ωστόσο, το στυλ παρότι ήταν ηθελημένα εξεζητημένο, προκειμένου να προβάλλει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας της πρωταγωνίστριας, δεν εντυπωσίασε.
Για να υπενθυμίσουμε το story της ταινίας: Η Κάτια Ζυγούλη ενσαρκώνει ένα πανέμορφο και απαιτητικό μοντέλο που ποζάρει στην Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι μια γυναίκα-μυστήριο με πολλές παράλληλες «ζωές» που αποτελεί το αντικείμενο του πόθου των ηρώων που υποδύονται ο Γιώργος Χωραφάς και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, δημιουργώντας ένα ερωτικό τρίγωνο, που εκφράζεται μέσα από την τέχνη της μαγειρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...