Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Βeauty lounge SWAN, στα Βόρεια Προάστια.

Για τον σύγχρονο άντρα και τη σύγχρονη γυναίκα που αναζητούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για χαλάρωση και ομορφιά, με τον πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο, δημιουργήθηκε το νέο beauty lounge SWAN, στα Βόρεια Προάστια.
Σ’ένα χώρο υψηλής αισθητικής και αυστηρών προδιαγραφών, μίνιμαλ πολυτέλειας και ζεν διάθεσης, μπορεί κανείς να λαμβάνει με καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους, θεραπείες που ανταποκρίνονται και στις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Η επιστημονική ομάδα του beauty lounge SWAN που αποτελείται από άρτια επιστημονικά καταρτισμένους δερματολόγους, κλινικό διαιτολόγο και άριστα εκπαιδευμένες και έμπειρες αισθητικούς, συνεργάζεται για να μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα προγράμματα , αποκλειστικά βασισμένα στις ανάγκες του καθενός, με τρόπο τέτοιο, ώστε κάθε επίσκεψη να αποτελεί μια απολαυστική απόδραση από την καθημερινότητα.
Με χώρους που εξασφαλίζουν την αποκλειστικότητα και τη διακριτικότητα, κανείς μπορεί να δεχθεί απερίσπαστος όποια θεραπεία επιλέξει με προϊόντα παγκοσμίως καταξιωμένα στο χώρο της κοσμετολογίας.
Βοτουλινική τοξίνη (botox) Laser για αγγειακές και μελαγχρωματικές βλάβες

Fillers (υαλουρονικό οξύ) Χημικά peelings, δερμοαπόξεση

Eνέσιμη μεσοθεραπεία Πρωτοποριακές θεραπείες αναζωογόνησης προσώπου

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία Χαλαρωτικό και ενεργειακό μασάζ σώματος

Laser αποτρίχωσης Laser σύσφιξης και ανάπλασης προσώπου

Καλλυντικές και μη θεραπείες κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους

Με ιδιωτικό παρκινγκ, με παροχή όλων των απαραίτητων αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία και δυνατότητα επίσκεψης στο hamam με αρωματοθεραπεία, χρωματοθεραπεία και σκωτσέζικο ντους, πριν από κάθε περιποίηση προσώπου ή σώματος, το κέντρο SWAN, μπορεί να γίνει η απόδρασή σας, κάθε στιγμή που θα νιώσετε την ανάγκη να αισθανθείτε όμορφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...