Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα από τους Dolce & Gabbana



Οι Dolce & Gabbana λανσάρουν φέτος την Roses Collection –και μάλιστα λίγο πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου-, μια νέα σειρά  από πέντε lipsticks που είναι εμπνευσμένη από το τριαντάφυλλο, το ρομαντικό αυτό λουλούδι, θέλοντας φέτος να δώσουν έμφαση στα χείλη και στο glamour της δεκαετίας του ΄50.

«Ήθελα να δημιουργήσω μια σειρά από κραγιόν που θα αντανακλούσε την εμμονή των Domenico και Stefano με τα τριαντάφυλλα, το απόλυτο λουλούδι που είναι συνδεδεμένο με την αγάπη, την επιθυμία, τη γυναίκα, τη ζωή» δηλώνει η δημιουργός Pat McGrath, η γνωστή make-up artist και συνεργάτιδα των Dolce Gabbana «ενώ συγχρόνως ήθελα να αναδείξω αυτές τις πέντε υπέροχες και πλούσιες αποχρώσεις. Τόσο χρώμα, σε πέντε μόνο lipsticks…».

Επιλέξτε ανάμεσα στο κλασικό ζωηρό κόκκινο εμπνευσμένο από την μούσα των σχεδιαστών Scarlett Johansson με την ονομασία Scarlett, σε μια φρουτένια απόχρωση την Shine On που συνδυάζει τα χρώματα του βερίκοκου, του ροδάκινου και του χρυσού, το έντονο κόκκινο μωβ Magnifica, το απαλό ροζ Baby Darling και το βαθύ ροζ, την πιο μοντέρνα από τις αποχρώσεις, Fascination.

Το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για την εταιρία που γιορτάζει φέτος τα πέντε της χρόνια στον χώρο των καλλυντικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...