Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Βάλε τα σέξι, τα εσώρουχα σου!


Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ως γιορτή όλων των ερωτευμένων, είναι μια από τις μοναδικές ευκαιρίες που έχετε μέσα στη χρονιά για να φτάσετε την πιστωτική σας κάρτα στο όριο, ψωνίζοντας σέξι εσώρουχα. Είστε από τις γυναίκες που θέλουν να γοητεύουν το σύντροφό τους κάθε μέρα; Λατρεύετε τα σέξι εσώρουχα; Μην καταπιέζεστε, λοιπόν, και κάντε το κέφι σας, που είναι ταυτόχρονα και ένα ωραίο δώρο για τον εκλεκτό της καρδιάς σας.

Κόκκινα και μαύρα - Στα σέξι εσώρουχα κυριαρχούν δυο βασικά χρώματα, το κόκκινο και το μαύρο. Ανάλογα με το γούστο σας αλλά και το γούστο του συντρόφου σας, επιλέξετε ένα μικροσκοπικό και άκρως ερωτικό σύνολο, αποτελούμενο από στρινγκ, κορσέ, σουτιέν μπαλκονέ και ζαρτιέρες. Το σύνολο θα πρέπει να έχει ένα και μοναδικό χρώμα, εάν θέλετε να γίνεται η σαγηνεύτρα της καρδιάς του.

Είναι περιττό, φυσικά, να πούμε πως δεν πρέπει να το παρακάνετε. Γνωρίζοντας το σύντροφό σας, ξέρετε καλά και τι θα του αρέσει περισσότερο.
Δεν χρειάζεται, όμως, να περιμένετε τον Άγιο Βαλεντίνο για να φορέσετε σέξι εσώρουχα. Τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να τα φορέσετε και άλλες στιγμές και να κάνετε λίγο πιο πικάντικη την ερωτική σας ζωή.
Υφάσματα - Σε ότι αφορά το ύφασμα, θα ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία στα καταστήματα. Μεταξωτά, με δαντέλα ή ακόμα και από λάτεξ, τα εσώρουχα που θα φορέσετε σε αυτή τη γιορτή των ερωτευμένων θα είναι απίστευτα σέξι και θα ξεσηκώσουν τον καλό σας, τόσο μόλις τα δει όσο και μόλις τα αγγίξει. Ανάψτε, λοιπόν, ακόμα περισσότερο τη φλόγα του πάθους ανάμεσά σας και κάντε τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο να μείνει και στους δυο σας αξέχαστος.


  Luna Irresistible
Διάσπαρτα μικρά μοτιφ σε συνδυασμό με το φίνο τούλι και εξαιρετικά κεντήματα σε σχήμα tattou στολίζουν την σειρά Irresistible.

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στα αισθησιακά εσώρουχα, που αντιπροσωπεύουν με μοναδικό τρόπο μια chic εμφάνιση.

Ενισχυμένα σουτιέν push up για μεγέθη 70-85 cup B, που στοιχίζουν €44.50. Η σειρά διατίθεται και σε μεγάλα μεγέθη 70-85 cup D και η τιμή του σουτιέν ανέρχεται σε €44.50.

Σταθερό κράτημα, αισθησιακά σχέδια, εξαιρετική εφαρμογή και αποκαλυπτικές εμφανίσεις υπόσχεται η σειρά Irresistible.

Συνδυάζονται απόλυτα με τα σέξι brasilian slip και string, που στοιχίζουν €18.90.

Οι αποχρώσεις της σειράς είναι μαύρο και κόκκινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...