Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Μια νύχτα στο κρατητήριο

Στο κρατητήριο η Νταϊάνα Ιγροπούλου! Η sexy ξανθιά του μόντελινγκ έκανε παρανομία και -όπως όλοι οι πολίτες- την πλήρωσε. Οχι με χρήματα, αλλά με την παραμονή της στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας για περισσότερες από τέσσερις ώρες.

Η πρώην Μις Young Queen International, που δεν είναι και τόσο... δεινή σοφερίνα, πριν από μερικές μέρες βρισκόταν στην περιοχή της Καλλιθέας. Καθώς εκείνη την ώρα επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, διπλοπάρκαρε το αυτοκίνητό της. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το πρόβλημα. Είχε ξεχάσει να πάρει μαζί της το δίπλωμα οδήγησης και την αστυνομική της ταυτότητα. Ετσι, οι άνδρες της αστυνομίας που ήταν εκεί, την πλησίασαν και την οδήγησαν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

«Βρισκόμουν στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Δαβάκη στην Καλλιθέα. Είχα πάει στο περίπτερο να πάρω τσίχλες. Είχα διπλοπαρκάρει το Smart μου με alarm. Η περίπολος της αστυνομίας της περιοχής εκείνη την ώρα έκανε έλεγχο!» λέει στην «Espresso». «Ετσι, ενώ αρχικά νόμιζα ότι ήθελαν να μου δώσουν κλήση και έτρεξα να τους προλάβω, με το που έφτασα στο αυτοκίνητο διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει τα πάντα. Δίπλωμα, ταυτότητα... Οπως είναι φυσικό, με οδήγησαν στο τμήμα όπου χρειάστηκε να μείνω τέσσερις ώρες για εξακρίβωση στοιχείων. Στη συνέχεια με ρωτούσαν διάφορα και τελικά πιάσαμε χαλαρή κουβέντα».

Τη βιασύνη της πλήρωσε λοιπόν η Νταϊάνα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η Νταϊάνα έχει ένα... θέμα με το βολάν. Ξεκινούσε μαθήματα οδήγησης, τα παρατούσε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για μεγάλο διάστημα και... πάμε πάλι από την αρχή. Οταν πριν από ενάμιση χρόνο περίπου πήρε το δίπλωμα ήταν πανευτυχής. Το πάθημα βέβαια της έγινε μάθημα. Νταϊάνα, προσοχή!  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...