Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Οι τάσεις για το μακιγιάζ.

Το «φυσικό» μακιγιάζ βρίσκεται για φέτος πρώτο στις προτιμήσεις των make up artists. Ξεχάστε τα έντονα χρώματα και προτιμήστε προϊόντα αρμονικά δεμένα με την επιδερμίδα σας που δεν κάνουν αντιθέσεις αλλά που ταυτόχρονα καλύπτουν τις ατέλειες και τονίζουν το ύφος σας.

Το λεγόμενο nude ύφος είναι και το επικρατέστερο για το μακιγιάζ του 2010.  Σκιές σε γήινες αποχρώσεις, ματ αποτέλεσμα σε χείλη και κραγιόν στις αποχρώσεις του “παλ” ροζ είναι τα χρώματα που θα πρέπει να εντάξετε στο μαγικό μικρό τσαντάκι του μακιγιάζ σας.

Ιδιαίτερα σημαντικό για το λεγόμενο « γυμνό» ύφος είναι το concealer. Η περιοχή των ματιών χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση και προσοχή στη λεπτομέρεια, έτσι ώστε να καλύπτονται σωστά τα σημάδια κούρασης κάτω από τα μάτια. Η καθημερινή ενυδάτωση και η κάλυψη της περιοχής με το σωστό concealer ανάλογα με το τύπο και την απόχρωση της επιδερμίδας του προσώπου σας, είναι πολύ σημαντική για την εμφάνισή σας. Ωστόσο μην ξεχνάτε ότι ο καλύτερος φίλος της ομορφιά είναι το νερό και όσο περισσότερο νερό πίνετε τόσο πιο λαμπερό και υγιές θα δείχνει το δέρμα σας.

Μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να κρύψετε τις ατέλειες.


Για να κάνετε μια μύτη να φαίνεται πιο λεπτή, απλώνετε πιο σκούρο βάση στις πλευρές της και στα ρουθούνια. Για να ελαττώσετε το διπλό σαγόνι, θα βάλετε σκούρα βάση κάτω από τη γραμμή του σαγονιού και σε όλη την περιοχή. Για να κάνετε ένα μεγάλο μέτωπο να φαίνεται λιγότερο, βάλτε σκούρα βάση σ' αυτήν την περιοχή. Για να κάνετε τα βαθουλωμένα ή μικρά μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα, βάλτε ανοιχτή βάση και ανοιχτές σκιές στο κινητό βλέφαρο και κάτω από τα φρύδια. Το φαρδύ πρόσωπο οπτικά δείχνει μικρότερο αν το ρουζ τοποθετηθεί περίπου στο μέσο και στο πλάι του προσώπου. Τα κοντά πρόσωπα δείχνουν μακρύτερα αν το ρουζ μπει ακριβώς στα ζυγωματικά. Τα μακρόστενα πρόσωπα δείχνουν κοντύτερα αν το ρουζ μπει ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...