Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Διά χειρός Εφε...

Σχεδιάστρια ρούχων αποφάσισε να γίνει η πιο όμορφη τρανσέξουαλ στον κόσμο, ενώ παράλληλα συνεχίζει να εργάζεται ως ιέρεια του σεξ. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το πρώτο της βιβλίο. Γνωρίζει τρεις γλώσσες και έχει σπουδάσει μάρκετινγκ! Δεν είναι άλλη από την Τουρκάλα Εφε που εκτός από τους άντρες, ετοιμάζεται να κατακτήσει και το χώρο της μόδας...

Μπορεί να παίρνει από τους πελάτες 200 ευρώ για μισή ώρα και 300 ευρώ για μία ώρα, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν επαναπαύεται σε μία απασχόληση. Σχεδίασε λοιπόν μια συλλογή από μπλουζάκια, καπελάκια, εσώρουχα και κονκάρδες και τα πουλά μέσω Ιντερνετ. Τα προϊόντα της φέρουν και σημάδι γνησιότητας, ένα κινούμενο σχέδιο που περιλαμβάνει ένα κοριτσάκι με κοντά μαλλιά, ενώ από κάτω έχει την υπογραφή της. Ονειρό της τώρα είναι η κολεξιόν που έχει δημιουργήσει να φτάσει και σε καταστήματα που πωλούν νεανικά ενδύματα ή τουλάχιστον να καταφέρει να ανοίξει τη δική της μπουτίκ με ρούχα.

Η Εφε μένει σε ένα διαμέρισμα του Μιλάνο, μαζί με το επτάχρονο ροτβάιλέρ της, τον Γκόραν, τον οποίο υπεραγαπά. Πρόσφατα είχε αγοράσει και ένα δεύτερο διαμέρισμα, ώστε να δέχεται εκεί τους πελάτες της όταν έρχεται να την επισκεφτεί η μητέρα της.

Τώρα όμως αποφάσισε να κάνει το καινούργιο διαμέρισμα ατελιέ, όπου θα μπορεί να παρουσιάσει τα ρούχα της. Το έχει επιπλώσει, όπως δήλωσε στο ιταλικό περιοδικό «Gente», με πολυθρόνες λευκού χρώματος και εντυπωσιακά έπιπλα και ντουλάπες.

Με τα πολλά «ανοίγματα» όμως που έκανε τον τελευταίο καιρό και τις διάφορες επενδύσεις, αναγκάστηκε τώρα να πουλήσει την BMW της για να ισοφαρίσει τα χρέη της.

Μιλώντας για το βιβλίο της, το οποίο θα αναφέρεται στη ζωή της, γράφει για τα κοσμήματα που της χάριζαν οι εραστές της τονίζοντας ότι τα καλύτερα της τα είχε χαρίσει ένας συμβολαιογράφος με τον οποίο ήταν μαζί πέντε χρόνια. Ειδική αναφορά έκανε και σε ένα διαφημιστή από το Μιλάνο, ο οποίος, όπως λέει, άγγιξε την καρδιά της και γι’ αυτό το όνομά του θα είναι το μόνο πραγματικό στο βιβλίο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...