Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Ντύσου ληστής. Μπορείς!

Τριημεράκι τρελό εν όψει! Μπορεί να μην έχει καρναβάλι η Χαλκίδα, αλλά βάλε μια στολή -έτσι για το καλό-. Ντύσου ληστής για παράδειγμα που είναι και πολύ της μόδας πια, αφού...

1) Δεύτερη ληστεία μέσα σε μία εβδομάδα στο χρυσοχοείο του Πανταζή! Οπως γράφεται και στο στίγμα στην πρώτη σελίδα, ίσως να ξέχασαν να πάρουν την απόδειξη από την πρώτη φορά!

2) Ωρα για φιλάκια ρουφηχτά που λέει κι η Πετρούλα: Δισέλιδο αφιέρωμα στο...μασκαρά Βαλεντίνο της Κυριακής. Μιλούν ερωτευμένοι και σου προτείνουμε τα καλύτερα (και πιο σέξι) δώρα.

3) Ρωσίδα έδειρε(!) κατάκοιτο παππού και τον έκλεψε μετά. Στα μπαρ είναι ήσυχες τουλάχιστον...

4) Η Αρτεμις Αστεριάδη δεν έχει κανένα ταμπού στο σεξ, ομολογεί τη... λατρεία της στους δημόσιους χώρους και μας αποκαλύπτει τον επικείμενο γάμο της. Απελευθερώνεται το κορίτσι στη σελίδα 3.

5) Εχεις κανά κομπόδεμα στην μπάντα; 10 Μάρτη βγαίνουν στο σφυρί ακίνητο και κινητά του Δάριγκ. Διάβασε τιμή εκκίνησης και βουρ για δάνειο από την τράπεζα!

6) Νέο ξύλο στη Χαραυγή. Οι τσιγγάνοι μάλλον έχουν σεληνιαστεί...

7) Κλείδωσαν μαθήτρια στο 4ο Δημοτικό και την έσωσε αστυνομικός από τα χειρότερα! Διαβάστε λεπτομέρειες, αν και οι σχολικές αίθουσες ανέκαθεν ήταν κελιά...

Αυτάααα. Η "Γνώμη" ρίχνει τις μάσκες και αυτή την εβδομάδα. Τώρα στα περίπτερα. Καλή διασκέδαση και προσοχή στην καλούμπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...