Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Προτάσεις "βροχή" αλλά... κρατάει ομπρέλα

Μητέρα, σύζυγος, καλλιτέχνης και fashion icon. Η εκθαμβωτική Τζίνα Αλοιμόνου-Βαρδινογιάννη μπορεί αυτό το διάστημα να απουσιάζει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, όμως έχει σοβαρό λόγο. Ποιος είναι αυτός; Πολύ απλά, θέλει να είναι κοντά στη μονάκριβη κορούλα της η οποία της έχει πάρει τα μυαλά.

Τι κι αν τα τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα και οι προτάσεις για συμμετοχές σε θεατρικά και σίριαλ έπεφταν βροχή; Κάποιες μάλιστα αφορούσαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκείνη απαντούσε σε όλους όχι. Ορθά κοφτά και δίχως δεύτερη σκέψη. Η βασική προτεραιότητά της ήταν η ανατροφή της μπέμπας της. Γιατί μπορεί η μικρή να έχει νταντάδες, όμως είναι δυνατόν να αντικαταστήσουν τη μητρική αγκαλιά; Φυσικά, αυτή η απόφαση βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον σύζυγό της Παύλο Βαρδινογιάννη, ο οποίος ποτέ δεν της χαλάει χατίρι.

Πριν από λίγες ημέρες, η γοητευτική ηθοποιός παραβρέθηκε στην glamorous εκδήλωση «Ανδρες της Χρονιάς» και η χολιγουντιανή εμφάνισή της σε συνδυασμό με μια μεγάλη μαύρη ομπρέλα που κρατούσε και τα μαύρα δερμάτινα γάντια μαγνήτισαν τα φλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο καιρό η Τζίνα είχε πρόταση για να παίξει στην κωμωδία του Νιλ Σάιμον «Plaza suite», σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα. Η ηθοποιός ήθελε πάρα πολύ να παίξει στο συγκεκριμένο θεατρικό όχι μόνο γιατί θα ήταν επί σκηνής με δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς αλλά και διότι ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος της και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία. Ομως, τελικά αρνήθηκε για την κορούλα της μιας και θα έπρεπε να βρίσκεται πολλές ώρες και πολλά χιλιόμετρα μακριά της.

Πρόσφατα, η ηθοποιός έλαμψε στο ντεφιλέ της Diane Von Furstenberg. Εκλεισε πριν από λίγο καιρό το show της φορώντας συλλεκτική δημιουργία (σημειωτέον, ήταν και το μόνο μακρύ φόρεμα της επίδειξης) της γαλαζοαίματης σχεδιάστριας και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε πολύ περήφανη στο πλάι της. Πάντως, αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερη στα καλλιτεχνικά δρώμενα σε λίγο καιρό, αφού η ηθοποιία είναι κάτι που λατρεύει. Είναι κάτι που την εκφράζει απόλυτα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Μάλιστα, πολλά είναι και τα μηνύματα που δέχεται από τους φαν της στην ιστοσελίδα της, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς τη δυναμική της επάνοδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να κάνει η Τζίνα, στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Γι’ αυτό και προσέχει πολύ τα βήματά της. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...