Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Νυφούλα η Αρτεμις!

Το πήρε το κορίτσι δίχως τυμπανοκρουσίες! Είπε ότι θα ντυθεί νυφούλα και το έκανε η Αρτεμις Αστεριάδη. Το μοντέλο δήλωσε το περασμένο καλοκαίρι πως βρήκε τον πρίγκιπά του στα μάτια του επίσης μοντέλου Ζώη Σημαντήρα και πως είπε το ναι στην πρόταση γάμου που της έκανε εκείνος.

Τότε γνωρίζαμε πως το ζευγάρι σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον χειμώνα. Μπορεί να μη μάθαμε ότι το ευχάριστο συνέβη, το ανακοινώνουν όμως οι ίδιοι μέσω των προφίλ τους στο Facebook. Παντρεμένη με τον Ζώη Σημαντήρα δηλώνει η Αρτεμις Αστεριάδη στις πληροφορίες για το πρόσωπό της, ενώ αντίστοιχα ο... πρίγκιπάς της γράφει «παντρεμένος με την Αρτεμη Αστεριάδη».

Το καυτό κορίτσι που βλέπαμε στην «Εκδίκηση της ξανθιάς» γνώρισε τον Ζώη πριν από περίπου έναν χρόνο και σχεδόν αμέσως έγιναν ζευγάρι. Μάλιστα, από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους το μοντέλο πήγε να μείνει μαζί με τον καλό της στο σπίτι του στο Καλαμάκι, όπως άλλωστε συνεχίζει να κάνει. Οι δυο τους είναι μες στα μέλια, αφού οι κοινές φωτογραφίες του που ανεβάζουν στο Διαδίκτυο δεν είναι λίγες. ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...