Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Αφιέρωμα του FE-MAIL.GR στο MODEL OD THE WORLD !


Beauty of the World

5 Φεβρουαρίου 2010 | 09:58 πμ

Η Ειρήνη Βλαβιανού θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό «Beauty of the World» που θα γίνει στην Κίνα από τις 25 Απριλίου - 24 Μαίου. Η Ειρήνη ήταν η νικήτρια του ελληνικού τελικού MODEL OF THE WORLD που έγινε στο Blender Cafe του MALL of Athens, στο Μαρούσι
Η Πάολα Μπούλοβα κατέκτησε την δεύτερη θέση και θα μας εκπροσωπήσει στο ΅ΤΟΡ MODEL OF THE ΕUROPE”, ενώ την Τρίτη θέση κατέκτησε η Κατερίνα Κολλιού, 4η η Αγγελική Ζέκη, 5η η Μισέλ Ιωάννου και 6η η Τζούλια Εμμανουηλίδου Το MODEL OF THE WORLD είναι ο μοναδικός Πανελλήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματιών μοντέλων, που πραγματοποιήθηκε για 23η συνεχή χρονιά, Είναι η ευκαιρία που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ όλη την Ελλάδα, να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.
Οι υποψήφιες  παρουσίασαν τα ρούχα της βραβευμένης σέρβας σχεδιάστριας  Dusanka Duric της  Da Russo. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα ως οικονομολόγος, η Dusanka Duric αποφάσισε να ακολουθήσει το παιδικό της όνειρο και να γίνει σχεδιάστρια μόδας.
Το “Βlender Cafι” Restaurant λειτουργεί στον χώρο του The Mall Athens, στο τρίτο όροφο και δημιουργήθηκε από άτομα του αθλητικού χώρου όπως ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο Λάμπρος Παπακώστας, η Φανή Χαλκιά αλλά και Κωνσταντίνος Πηλαδάκης με τη δικιά του ιστορία ο καθένας στον αθλητισμό.

Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο  Κώστας Βενετσάνος.   Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face» Και οι δύο τους συνεργάζονται με το web radio cleverland.gr πού με τα ομώνυμα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ήταν χορηγοί της βραδιάς.
Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.
Τις κομμώσεις είχε αναλάβει ο Hair Stylist Ζεράρντ και το τίμ  του, που είχαν κάνει καταπληκτικά χτενίσματα ενώ η ομάδα της Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη της DATATYPE επιμελήθηκε το μακιγιάζ των υποψηφίων, των παρουσιαστών και των παλιότερων νικητριών.
Η νέα δίαιτα ATKINS  και τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας CLEVERLAND είναι οι χορηγοί της εκδήλωσης ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το  cleverland.gr  radio και το  mediacopy.blogspot.  (Αναδημοσίευση από το FE-MAIL.gr, Δείτε το link: http://fe-mail.gr/pages/posts/greece_europe_world/greece_europe_world5551.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...