Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Sonia Rykiel στα H&M!

Για την Άνοιξη 2010, η Sonia Rykiel και τα H&M συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μία “iconic” collection πλεκτών και αξεσουάρ για γυναίκες και κορίτσια. Ζωηρή, πολύχρωμη και διασκεδαστική, η συλλογή συνδυάζει τα βασικά στοιχεία του Rykiel style και το βαθιά παριζιάνικο πνεύμα της, από τις πολλές ρίγες και τα στρας έως το “little black dress”. Αυτή είναι και η πρώτη συνεργασία που έχει το H&M για παιδική συλλογή. Κοριτσάκια 18 μηνών έως 8 ετών μπορούν να μπουν στη φιλοσοφία της Sonia Rykiel, φορώντας ριγέ καλσόν, πολύχρωμα πουλόβερ και ζακέτες με τη στάμπα ‘Reine du Tricot’ (Βασίλισσα των Πλεκτών). Η συλλογή θα λανσαριστεί στις 20 Φεβρουαρίου σε 200 H&M παγκοσμίως.
«Μετά από τη συνεργασία μας για τα εσώρουχα, ήθελα να μπω στην καρδιά του brand προσφέροντας μία «χαρούμενη», 100% πλεκτή συλλογή. Το πλεκτό είναι το βασικό στοιχείο της Sonia Rykiel και το απόλυτο must για όλες τις γυναίκες», δήλωσε η Nathalie Rykiel, πρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου. «Τα πλεκτά ήταν το πεπρωμένο μου. Πάντα τα αγαπούσα. Όταν ήμουν μικρή, η μητέρα μου έπλεκε για μένα μικρά μαύρα πουλόβερ, τα οποία ήταν δύσκολο να βρεις. Τα πλεκτά είναι ευτυχία – ένας τρόπος να δουλεύεις πάνω στο σώμα και να παίζεις με τα χρώματα. Συμβολίζουν την αληθινή ελευθερία», συμπληρώνει η μητέρα της Sonia Rykiel.

Η συλλογή χαρακτηρίζεται από ζωηρά χρώματα και λάμψη. Από το ριγέ μπικίνι και το ασύμμετρο μαύρο φόρεμα μέχρι τη φαρδιά φόρμα, τα σχέδια συλλαμβάνουν μια τολμηρή, ατίθαση πλευρά της θηλυκότητας. Φαρδιά πουλόβερ-φορέματα σε συνδυασμό με κολάν και μπερέδες, ριγέ φόρμες, φορέματα “halter”, φανέλες και ζακέτες αποτελούν τα βασικά κομμάτια της συλλογής. Από πλευράς αξεσουάρ, θα βρείτε μία καρφίτσα με στρας σε σχήμα κορώνας, βραχιόλια, μπερέδες, πορτοφολάκια, πλατφόρμες και τη ‘Rykiel doll’, μία εκπληκτική πλεκτή κούκλα. Κυρίαρχα χρώματα είναι το απαλό ροζ, το μαύρο, το φούξια και το ζωηρό κίτρινο.

Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...