Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Σέξι εσώρουχα εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα

Πρωτοποριακά εσώρουχα εμποτισμένα με έλαιο από δέντρο Azadirachta indica και ραμμένα με ίνες ασημιού αποτελούν το νέο όπλο κατά της κυτταρίτιδας. Σύμφωνα με την ινδική εταιρεία που τα παράγει, τα εν λόγω εσώρουχα έχουν την ιδιότητα να εξομαλύνουν την επιδερμίδα και να καταπολεμούν την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού. Επιπλέον, τα συστατικά τους υπόσχονται προστασία από τις μολύνσεις.

Οπως εξηγούν οι ειδικοί, το ινδικό δέντρο Azadirachta indica είναι ένα είδος μαονιού που είναι γνωστό εδώ και χρόνια για τις μαλακτικές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται συχνά στην Ασία ως συστατικό σε προϊόντα περιποίησης δέρματος που ανακουφίζουν από τους ερεθισμούς.

Προς το παρόν, η ινδική εταιρεία παραγωγής Advantage Organic, που έχει έδρα το Νέο Δελχί, παράγει φανέλες και σορτς, όμως αυτή την περίοδο οι σχεδιαστές της αναπτύσσουν μια σειρά σέξι εσωρούχων που προορίζονται αποκλειστικά για τη δυτική αγορά. «Αυτά τα ρούχα είναι ιδιαίτερα υγιεινά και πρακτικά. Προλαμβάνουν τις ρυτίδες και την κυτταρίτιδα και καταπολεμούν όλες τις μολύνσεις» δηλώνει ο ιδιοκτήτης της Advantage Organic, Ρατζίβ Ράι Σάσντεβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...