Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Κορίτσι από... κολέγιο

Η Κατερίνα Στικούδη, πιο sexy από ποτέ και μάλιστα στο... κολέγιο! Η παρουσιάστρια του «Μega Star» έγινε η πρωταγωνίστρια νέας, πολύ hot καμπάνιας γνωστής εταιρείας εσωρούχων και κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης εκτίναξε την τεστοστερόνη στα ύψη! Με το αψεγάδιαστο κορμί, το νάζι και τις προκλητικές της πόζες έγινε... όαση για τον φωτογράφο, που έκανε ασταμάτητα «κλικ» πάνω της.

Ο παρτενέρ της Κατερίνας ήταν ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο Δημήτρης Βλάχος. Ως άψογος επαγγελματίας, ο Δημήτρης υποδύθηκε τον εραστή της Στικούδη για λογαριασμό της εταιρείας Med και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Κατερίνα και Δημήτρης αποκαλύπτουν τα «δυνατά σημεία» των κορμιών τους φορώντας πολυτελή εσώρουχα -άλλα διάφανα και άλλα μικροσκοπικά- κάνοντας την... αποκάλυψη.

Ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής της εταιρείας Χρήστος Χατζηβασιλείου είπε στην «Espresso» σχετικά με τη φωτογράφηση: «Το concept είναι δυναμικό. Επιλέξαμε δύο πρωταγωνιστές της showbiz που μπορούν να το υποστηρίξουν 100%: την Κατερίνα Στικούδη, που είναι άλλωστε στο πικ της καριέρας της, και τον ηθοποιό και μοντέλο Δημήτρη Βλάχο. Και οι δύο στο παρελθόν υπήρξαν αθλητές και γι’ αυτό πιστεύω ότι μπόρεσαν να παίξουν τόσο πειστικά τους ρόλους τους.

»Το concept της φωτογράφησης εξάλλου είναι με φόντο ένα γυμναστήριο κολεγίου, όπου τα πάντα αποπνέουν glamour και λάμψη. Η Κατερίνα και ο Δημήτρης υποδύονται τους γόνους πλούσιων οικογενειών που αποφοίτησαν από το κολέγιο. Παρότι μιλάμε για γυμναστήριο, η ατμόσφαιρα είναι lux. Φορούν εσώρουχα από την πολυτελή μας σειρά, που αποτελείται από lingeries με μαύρο βινίλ και διαφάνειες. Σε άλλη φωτογράφηση που έκαναν για την εταιρεία μας -πρόκειται για πιο νεανική σειρά- αποπνέουν παιδικότητα και φρεσκάδα. Για άλλη σειρά, πάλι, πιο σπορ, ποζάρουν με εσώρουχα με λάστιχο στο εξωτερικό τους, τα οποία φυσικά συνδυάζονται με αθλητικά ρούχα».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοια... κορμιά η καμπάνια της εταιρείας θα έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο!  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...