Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Αρώματα του έρωτα



Καθώς η Ημέρα των Ερωτευμένων πλησιάζει, η Cacharel ετοίμασε νέα gift sets ειδικά για την περίσταση. Πρόκειται για τα αρώματα “Amor Amor” και “Scarlett” που θα καταφτάσουν μέσα σε ρομαντικά κουτιά με διάτρητα σχέδια σε σχήμα καρδιάς, ζωγραφισμένα λουλούδια και το μήνυμα “Love” στην πρόσοψη. Καλύτερα όμως να σας περιγράψουμε αναλυτικά το περιεχόμενο.

Το Amor Amor είναι μία γιορτή αγάπης. Οι ευχάριστες λουλουδένιες και φρουτώδεις νότες του διεγείρουν τη φαντασία. Στην κορυφή του περιέχει ροζ grapefruit, μανταρίνι, πορτοκάλι, μαύρη σταφίδα, περγαμόντο και βερίκοκο. Στην καρδιά έχει lily of the valley, τριαντάφυλλο, γιασεμί και λευκό κρίνο και στη γλυκιά βάση του tonka, βανίλια, μόσχο, κεχριμπάρι και κέδρο. Η δωροσυσκευασία περιλαμβάνει ένα Eau de Toilette των 50 ml και ένα lip gloss σε σωληνάριο.

Το Scarlett, το τελευταίο άρωμα που κυκλοφόρησε ο οίκος το 2009, αποτελεί ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια. Ανήκει στη μοντέρνα ηρωίδα της πόλης που φλερτάρει διαρκώς. Στην κορυφή περιέχει νότες από τσάι, αχλάδι και εσπεριδοειδή. Στην καρδιά έχει γιασεμί, αγιόκλημα, άνθη πορτοκαλιάς και μέλι Προβηγκίας ενώ στη βάση σανδαλόξυλο και μόσχο. Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τις παλιές πουδριέρες με κομψή διακόσμηση από ιαπωνικά λουλούδια. Και αυτό το σετ περιλαμβάνει ένα Eau de Toilette των 50 ml και ένα lip gloss σε σωληνάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...