Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Το νέο παλάτι της Τζούλιας

Μπήκαμε στο νέο παλατάκι της Τζούλιας στην Εκάλη! Μόλις χθες μετακόμισε η Τζούλια Αλεξανδράτου και μας άνοιξε τις πόρτες του καινούργιου σπιτιού της. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή μεζονέτα δίπλα στο βουνό. Οπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso», διαθέτει όλες τις πολυτέλειες: εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων σε γαλάζιο χρώμα, εσωτερικό φωτισμό με οπτικές ίνες σε όλα τα χρώματα της ίριδας... Οσον αφορά το εσωτερικό, πρόκειται για ένα ανάκτορο.
Τα πάντα είναι λευκά. Η Τζούλια, όμως, σκοπεύει να το αλλάξει. Θέλει να το διακοσμήσει σαν τα παλάτια του Ντουμπάι, χρησιμοποιώντας ολομέταξα υφάσματα σε βαθύ μπλε και μπορντό αποχρώσεις, ολομέταξες κουρτίνες και πανάκριβα ριντό.

Το σπίτι, που έχει έκταση 300 τ.μ., απλώνεται σε δύο επίπεδα. Μπαίνοντας αντικρίζεις ένα τεράστιο σαλόνι-κουζίνα (με τζάκι βέβαια), ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το ασανσέρ. Η κουζίνα είναι από μαύρη λάκα. Μια εσωτερική μαρμάρινη σκάλα από άσπρο πεντελικό μάρμαρο οδηγεί στα πάνω διαμερίσματα της Τζούλιας, όπου υπάρχουν τρεις κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο, τζακούζι αλλά και dressing room. Το πιο ενδιαφέρον στην αρχιτεκτονική του σπιτιού είναι ότι γύρω-γύρω υπάρχει γυαλί προκειμένου η Τζούλια από το μπαλκόνι της αλλά και από το σαλόνι της να απολαμβάνει την υπέροχη θέα στο λεκανοπέδιο. Τα τζάμια είναι αλεξίσφαιρα, υψίστης ασφαλείας. Το κορίτσι, όπως είναι φυσικό, έχει φροντίσει και για την ασφάλειά του. Το «ανάκτορο» προστατεύεται από υψηλής τεχνολογίας σύστημα ασφαλείας, ενώ έξω από το σπίτι της θα υπάρχει επί 24ώρου βάσεως ένας άνδρας ιδιωτικής εταιρείας security.

Πάντως, είναι γεγονός ότι με τη μετακόμισή της ήρθε πιο κοντά στον Χρήστο Ψωμόπουλο (από τον οποίο χώρισε επεισοδιακά και ο οποίος κάθε φορά που θα λέει το όνομά της θα πληρώνει 10.000 ευρώ)! Για την ακρίβεια, πλέον μένει ένα στενό μακριά του. Για τη μετακόμισή της η Τζούλια μίλησε στην «Espresso» δηλώνοντας: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, κάνω μια νέα αρχή στη ζωή μου! Θέλω να ζήσω ελεύθερη και ευτυχισμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...