Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


‘Η Ελληνική Εισαγωγική / Καστρινάκης – Τερζόπουλος ΑΕ  στην 23η έκθεση Τροφίμων – Ποτών – Τεχνολογίας

‘Η Ελληνική Εισαγωγική / Καστρινάκης – Τερζόπουλος ΑΕ θα συμμετάσχει στην 23η έκθεση Τροφίμων – Ποτών – Τεχνολογίας που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 8 Φεβρουαρίου 2010 στο Metropolitan Expo (δίπλα από το αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’).

Στο περίπτερο 85 της Αίθουσας 3 η εταιρία θα παρουσιάσει τα τρόφιμα διαίτης της Νέας Δίαιτας Atkins καθώς και τα βιολογικά προϊόντα Bora Bora.’

Η γνωστή αμερικανική εταιρία ATKINS που έχει λανσάρει παγκόσμια την καταπληκτική ομώνυμη δίαιτα φέρνει στην Ελλάδα - μέσω της «Ελληνικής Εισαγωγικής» - όλα τα τρόφιμα  της νέας βελτιωμένης δίαιτας ATKINS.

Αναμφισβήτητα είναι η πιο ευρέως διαδεδομένη δίαιτα με τεράστια και μακροχρόνια ανταπόκριση στο ευρύ κοινό. Η δίαιτα του Dr. Atkins δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970 και εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής. Οι ιδιοκτήτες πολλών εστιατορίων στις HΠΑ παρατηρώντας την άνευ προηγουμένου επιρροή της δίαιτας του Atkins στον αμερικάνικο πληθυσμό αναγκάστηκαν να συμπεριλάβουν στο Μενού τους σελίδες με τροφικές επιλογές για άτομα που την εφαρμόζουν.

H «Ελληνική Εισαγωγική», (www.atkins.com ) που αντιπροσωπεύει τα Τρόφιμα Διαίτης  Atkins στην Ελλάδα είναι μια καταξιωμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1993 από τους κ.κ. Αντώνη Καστρινάκη και Βασίλη Τερζόπουλο, ανθρώπους οι οποίοι προέρχονται από τον αθλητικό χώρο, έχουν διακριθεί στο παρελθόν σε πανελλήνιους αγώνες και είναι ιδιοκτήτες καταστημάτων fitness.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...