Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Athens Med Spa

Κέντρο ιατρικής αισθητικής, θεραπευτικής δερματολογίας και Laserθεραπείας

Με απόλυτο κριτήριο την ποιότητα των υλικών, του εξοπλισμού και της επαγγελματικής επιμέλειας, εφαρμόζονται στα Athens Med Spa μοναδικές θεραπείες (χωρίς χειρουργική επέμβαση ) για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη.
Πρόσωπο
MESOTHERAPY FACE: Μια νέα τεχνική που αντικαθιστά την Mεσοθεραπεία με χρήση βελόνας. Δεν προκαλεί πόνο, αιματώματα ή ταλαιπωρία. Η Μεσοθεραπεία αποτελεί την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία για την καταπολέμηση των ρυτίδων, της χαλάρωσης και των πανάδων.
MICRO DERMA: Η γνωστή τεχνική Μικροδερμοαπόξισης αντιμετωπίζει τα έντονα αισθητικά προβλήματα του προσώπου, προσφέροντας λεύκανση, λείανση ρυτίδων και ουλών, εξάλειψη πανάδων-κηλίδων και σημαδιών από ακμή.
BOTOLIFT: Η εναλλακτική θεραπεία στην αισθητική χειρουργική. Αυτή η μη επεμβατική θεραπεία παρέχει ορατά αποτελέσματα στη μείωση των εκφραστικών ρυτίδων του προσώπου όπως γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια, γύρω από το στόμα και ανάμεσα στη μύτη και το πηγούνι. Χαρίζει την φρεσκάδα, τη λάμψη και τη φωτεινότητα στην επιδερμίδας.
VIE: Σβήνει τα σημάδια του χρόνου χάρη στην  δύναμή που βρίσκεται στην ουσία Salisterol, ένα εξαιρετικό ενεργό στοιχείο που ενεργοποιεί την αντιγηραντική λειτουργία του δέρματος προσφέροντας σύσφιξη και αναζωογόνηση.
MASTER SKIN: Μηχάνημα υπερήχων για απολέπιση, ενυδάτωση, ανάπλαση και λείανση ρυτίδων.
Πολλές θεραπείες για ανάπλαση και διόρθωση, σύσφιξη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου , λαιμού και του ντεκολτέ.
Σώμα
BODY LASER: Μηχάνημα αναρρόφησης για κυτταρίτιδα, λιποδιάλυση και χαλάρωσης. Προκαλεί έντονη υπεραιμία και λεμφικό μασάζ, με αποτέλεσμα να προσφέρει οξυγόνωση στους ιστούς, να διεγείρει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία και να διασπά την κυτταρίτιδα.
MESOTHERAPY BODY: Νέα τεχνική που προσφέρει την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης.
ΥΠΕΡΗΧΟΙ / ULTRASOUND : Εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία που αφορά την αναδιαμόρφωση της κοιλιάς, των μηρών, της μέσης, της πλάτης, των γλουτών και της θωρακικής περιοχής στους άντρες. Τα υπερηχητικά κύματα αποβάλλουν επιλεκτικά τα λιποκύτταρα χωρίς να καταστρέφουν νεύρα, αιμοφόρα αγγεία και το δέρμα.
Πολλές θεραπείες οι οποίες έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν σε πολύ μεγάλο βάθος, ώστε να αποτοξινώνουν τον οργανισμό, να διεγείρουν τη λεμφική κυκλοφορία και να μειώνουν τις κατακρατήσεις, προσφέροντας έτσι άμεσο αποτέλεσμα στην κυτταρίτιδα.

Τμήμα  LASER
Η πιο εξελιγμένη και ασφαλής τεχνολογία με αποκλειστικούς χειριστές ιατρούς, εγγυάται αποτελέσματα στα περισσότερα αισθητικά προβλήματα. Προσφέρει στους πελάτες τη γραπτή Χρυσή Εγγύηση.

LASER + Φωτοανάπλαση των κυττάρων προσφέρει αποτελεσματική ανανέωση των κυττάρων, μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και της δυσχρωμίας καθώς και βελτίωση της υφής του δέρματος στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα. Διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα ενεργοποίηση την αντιγηραντική λειτουργία του δέρματος προσφέροντας σύσφιξη, αναζωογόνηση και μείωση των πόρων της επιδερμίδας.
ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ: Αποτρίχωση στα μέρη του σώματος και του προσώπου, που υποβάλλονται σ΄ αυτήν την αποτελεσματική θεραπεία κατά της τριχοφυΐας.
ΜΕΛΑΓΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ: Αποτελεσματική μείωση των ηλιακών και ηλικιακών μελαγχρωστικών κερατωσικών αλλοιώσεων από την ηλιακή ακτινοβολία, στο πρόσωπο και το σώμα.
ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ: Λύση για τις ευρυαγγείες που ταλαιπωρούν στο πρόσωπο και στο σώμα.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΠΑ
Θεραπείες που ανεβάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ξεκουράζουν, φέρνουν χαλάρωση και ευεξία.

Όλες θεραπείες στα Athens Med Spa είναι σχεδιασμένες από δερματολόγους, εφαρμόζονται από ιατρούς, φυσιοθεραπευτές και έμπυρους αισθητικούς με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας με έμφαση στις ατομικές ανάγκες των πελατών.

Athens Med Spa, Πατησίων και Χείδεν
(στάση Βικτώρια), 1 όροφος
tel. 2108234234, 2108234222, 2108234210, www.athensmedspa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...