Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Άνοιξη 2010: Beauty trends

Οι αποχρώσεις του κοραλλί, τα nudes και οι γήινοι τόνοι είναι “in” καθώς το μακιγιάζ της Άνοιξης είναι φρέσκο, δροσερό και παραπέμπει σε ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα. Κρύψτε το disco glitter και τις αποχρώσεις που θυμίζουν βαμπίρ, γιατί αυτή τη σεζόν θα υιοθετήσετε απαλές, αισθησιακές σκιές. Για το συγκεκριμένο soft & sexy look δοκιμάστε τα εξής προϊόντα:

Clinique Juiced Up Colour. Είναι μια πολύχρωμη σειρά με είδη μακιγιάζ εμπλουτισμένα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Οι σκιές ματιών περιλαμβάνουν αποχρώσεις φλοιού αχλαδιού και μούρων με λίγη λάμψη. Το Vitamin C Lip Smoothie έχει πιο ζωηρές αποχρώσεις ώστε τα χείλη να τραβούν περισσότερο την προσοχή.

Guerlain Cherry Blossom. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Olivier Echaudemaison, σχεδίασε μια σειρά που κάνει τα χείλη και τα μάγουλα τριανταφυλλένια και κουκλίστικα. Περιγράφει αυτό το look ως: “La vie en rose with an oriental twist”. Το ροζ-βερικοκί ρουζ θυμίζει ιαπωνική κερασιά. Ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και δίνει χρώμα υγείας, στις χλωμές από το χειμώνα επιδερμίδες.
Bobbi Brown Cabaña Corals. Η νέα σειρά από αποχρώσεις του πορτοκαλί, μπορεί να σας φοβίζει, όμως φοριέται. Θα πειστείτε ότι το California Coral Pot Rouge δίνει στα ζυγωματικά μία διακριτική ροδακινί απόχρωση. Η σειρά περιλαμβάνει ρουζ και κραγιόν σε κοραλλί που όλοι θα ερωτευτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...