Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Το αουτσάιντερ του Next Top Model... νίκησε!

Ποτέ μην λες ποτέ και μην κρίνεις για να μην… ρεζιλευτείς. Και τα δύο αυτά ρητά ταιριάζουν άψογα στην περίπτωση της Μόνικας, το «αουτσάιντερ» από το Next Top Model, που άκουσε τα εξ αμάξης για την εμφάνιση της, αλλά τελικά είναι η μόνη, μέχρι στιγμής, που έχει καταφέρει να κάνει «κάτι» στον χώρο του modeling.

«Δεν κάνει για μοντέλο», είπαν κατηγορηματικά πολλοί «κριτές», όταν πρωτοείδαν το ξανθό κορίτσι με το «περίεργο» πηγούνι στο γνωστό reality. Kαι όμως! Η Μόνικα έχει ήδη μια συμμετοχή σε πασαρέλα του Ziad Ghanem στο Λονδίνο, την ώρα που οι υπόλοιπες Next– Top κιόλας – μοντέλες δεν είναι πουθενά!

Από «αουτσάιντερ» κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα και τελικά να «φάει» την Μαρία και την Ιωάννα και να βγει δεύτερη «όχι όμως και καταϊδρωμένη», όπως η ίδια λέει. «Για μένα είμαι νικήτρια, για την προσπάθεια, για την εξέλιξη που είχα. Και αποδέχτηκα το γεγονός ότι δεν κέρδισα. Μπορεί να πηγαίνω για τα πολλά, αλλά δέχομαι και τα λίγα. Απλώς κοιτάζω μπροστά και προχωράω», συμπληρώνει σε συνέντευξη της στο Down Town.

Όνειρο της είναι να ασχοληθεί με την μόδα «Και όταν λέω μόδα, εννοώ ντεφιλέ, οίκους υψηλής ραπτικής, καλές δουλειές. Ξέρω ότι είναι τρελό που το λέω, αλλά αν δεν έχεις υψηλούς στόχους, θα κινείσαι μια ζωή στην μετριότητα», εξηγεί. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν μπαίνει στην λογική των γυμνών φωτογραφήσεων. «Το «model sexy» το θέλω, αλλά το γυμνό άνευ λόγου δεν έχει νόημα. Αν κάνεις αυτό δεν είσαι μοντέλο, είσαι στρίπερ».

Τι απαντάει όμως σε όλους αυτούς που την «έκραζαν» κανονικότατα όταν την είδαν στο παιχνίδι αμφισβητώντας  την και αποκαλώντας την «αουτσάιντερ»;

«Το ότι είσαι διαφορετικός και δεν έχεις κλασσική ομορφιά δεν σημαίνει ότι είσαι αουτσάιντερ. Για τη μόδα η φυσιογνωμία μου δεν είναι μειονέκτημα. Ποτέ μου δεν σκέφτηκα έτσι. Από τη στιγμή που αυτό που κάνω το κάνω σωστά γιατί να είμαι αουτσάιντερ»

Και τι λέει για τους «Ράδιο Αρβύλα», που την χαρακτήρισαν (πολλάκις) ως τον… θηλυκό Γιάτσεκ Γκμοχ; «Στην προκειμένη ήταν σάτιρα, υπήρχαν στιγμές που γελούσα και εγώ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη σάτιρα, καλύτερα να μην την βλέπεις καθόλου. Γιατί να στενοχωρηθώ;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...