Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Αξια Ανδρεαδάκη: "Θέλησαν να με καταστρέψουν αλλά είμαι εδώ"

«Ναι, η υπόθεση των ναρκωτικών με πήγε πίσω. Κάποιοι θέλησαν να μου κάνουν κακό και τα κατάφεραν». Μ' αυτά τα λόγια η Αξια Ανδρεαδάκη ανοίγει την καρδιά της στην «Espresso της Κυριακής» και σχεδόν τρία χρόνια μετά στέλνει το μήνυμά της σε όσους ήθελαν να τη δουν να μένει έξω από τον λαμπερό χώρο της πασαρέλας. Μιλάει για την έλλειψη του πατέρα στη ζωή της και αποκαλύπτει τα νέα σχέδιά της, που είναι διαφορετικά απ’ ό,τι μας έχει συνηθίσει. Ωρίμασε, έγινε 25 ετών και όσα λέει θα συζητηθούν.

Γεννήθηκε στη Χίο και μεγάλωσε στην Καλλονή της Λέσβου. Εζησε μέχρι τα δέκα της χρόνια εκεί και μετά μαζί με τη μητέρα της ήρθαν στην Αθήνα, αφού μια σειρά από άτυχες στιγμές δεν τους επέτρεψαν να ζήσουν στο όμορφο νησί. Δεν ήταν πολύ καλή μαθήτρια και προσπαθούσε να βρίσκει τρόπους να μην πηγαίνει στο σχολείο επειδή δεν μπορούσε να γράφει διαγωνίσματα. Ονειρό της παιδικό να γίνει μοντέλο αλλά και άλλα επαγγέλματα, όπως δημοσιογράφος (φοίτησε δύο χρόνια στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1), νηπιαγωγός, φιλόλογος και τραγουδίστρια.

Τη μεγάλωσαν ο παππούς και η γιαγιά, καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν η ίδια ήταν μόλις μερικών μηνών. Μεγαλώνοντας, ασχολείται με το μόντελινγκ, λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς, κάνει καυτές φωτογραφήσεις και οι σχέσεις της γίνονται εξώφυλλα.

Η υπόθεση με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της αλλάζει τη ζωή της και μέχρι σήμερα σπάνια ανοίγει την καρδιά της και βγάζει πράγματα που την έχουν πληγώσει και πικράνει. Αυτή είναι η διαδρομή ενός κοριτσιού που έχει λίγους αλλά πιστούς φίλους που τη στήριξαν και την πίστεψαν να γίνει για μία τριετία το πιο εμπορικό και ακριβοπληρωμένο μοντέλο της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...