Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΔΗΜ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ: Το "αγρίμι" τοιυ Miss Europe Face και ο "τσαμπουκάς" του Next Top Model


Γεννημένη τη 13η Ιουλίου. Μπορεί να φαίνεται wild θηλυκό -άλλωστε ξέρει τζούντο!- όμως ως Καρκινάκι έχει τις ευαισθησίες της! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η μελαχρινή καλλονή που συζητήθηκε περισσότερο απ' όλα τα κορίτσια του «Next top model» (γιατί και τα 'χωνε on air σε όσες κατά τη γνώμη της έκαναν P.R. με τα μέλη της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού αλλά και γιατί έλεγε ελεύθερα τη γνώμη της κάνοντας το μανιφέστο της), βλέπει τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της μόδας να ανέρχονται τάχιστα.

Νικήτρια πριν δύο χρόνια του διαγωνισμού Miss Europe Face και εκπρόσωπός μας στο διαγωνισμό MISS SUPRANATIONAL, που έγινε στην Πράγα, η Δήμητρα γεννημένη στις 13 Ιουλίου του 1990, στις 13:13 μάλιστα ακριβώς, δεν φοβάται τις... μαύρες γάτες! Τουναντίον.

Απλώς, ξέρει καλά πως για να κάνει καριέρα στον χώρο πρέπει να το «παλέψει». Εκείνη έχει δυνάμεις και -το σημαντικότερο- ανθρώπους που στέκονται βράχοι δίπλα της στις χαρές και τις λύπες. Πρώτος και καλύτερος, ο αδελφός της ο Ανδρέας. Εχει και έναν ακόμη αδελφό, τον μικρό Αντώνη, τον οποίο μάλιστα θα βαφτίσει η ίδια σε λίγες ημέρες (είναι αδέλφια από διαφορετικό πατέρα).

Τι πρέπει να ξέρετε για τη Δήμητρα; Μεγάλωσε στη Νέα Πέραμο, όπου και πήγε τις πρώτες τάξεις του σχολείου. Σε ηλικία δώδεκα ετών μετακόμισε με τη μητέρα της στην Πετρούπολη. Από επτά ετών έκανε ρυθμική γυμναστική, στη συνέχεια αποφάσισε να ξεκινήσει μαθήματα καράτε και έπειτα τζούντο. Κορίτσι που ψαχνόταν ανέκαθεν, ήθελε πολύ να κάνει ατομικά αθλήματα και ταυτόχρονα να ασκεί το μυαλό της. Απίστευτο, αλλά ήταν τελείως αγοροκόριτσο, αφού κυκλοφορούσε με μηχανάκι και έκανε «αλητείες», όπως χαρακτηριστικά λέει.

Αυτό για το οποίο τρελαινόταν ήταν να το σκάει από το σπίτι και να βγαίνει έξω να βολτάρει με τις φίλες της. Εζησε έντονη εφηβεία, αφού έκανε ό,τι ήθελε, κάτι που δεν μετανιώνει. Δεν θα ξεχάσει ποτέ το καλοκαίρι του 2006, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τρία τροχαία: δύο με μηχανάκι και ένα με αυτοκίνητο. Στο τελευταίο μάλιστα έπεσε με το αυτοκίνητο στον γκρεμό και σώθηκε από θαύμα. Θα της μείνει αξέχαστος ένας καβγάς που είχε σε ηλικία 16 ετών, όταν πήγαν να την πλακώσουν στο ξύλο δύο αγόρια. Τελικά τους έδειρε εκείνη, αφού χρειάστηκε μόνο να κάνει μερικές λαβές τζούντο.

Αγαπάει πολύ τη γιαγιά της τη Νίκη (μητέρα της μαμάς της) αλλά και τη γιαγιά της Δήμητρα, απ' την οποία έχει πάρει το όνομά της. Ο μπαμπάς της, ο κύριος Μανώλης, έχει εργοστάσιο με μεταλλικά εξαρτήματα. Του έχει τεράστια αδυναμία, είναι ο άνθρωπος που τη βοηθάει να σκέφτεται καθαρά. Αγαπημένη της συνήθεια ήταν να πηγαίνει μαζί του για κυνήγι στα βουνά. Η μητέρα της Κατερίνα ήταν πάντα ο άνθρωπος που προσπαθούσε να τη βοηθήσει, όμως η Δήμητρα ήθελε να αποφασίζει μόνη της για όλα.

Η μεγαλύτερη σχέση που είχε ήταν τέσσερα χρόνια με έναν άντρα που τον λένε Διονύση. Απ' ό,τι όμως μαθαίνουμε, πάλι... Διονύσης μπήκε στη ζωή της. Οπως ακούγεται έντονα, έχει δεσμό με τον Διονύση Μακρή, ο οποίος αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο «Fix».

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για άντρα ήταν να το σκάσει από το σπίτι για να τον συναντήσει. Επί δύο μέρες η οικογένειά της την έψαχνε και μαζί όλοι οι κάτοικοι της περιοχής!  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...