Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ιωάννα Ντεντή: Μια πονηρή και ναζιάρα μαυρομάτα


Το «πουλέν» του «Next top model» που έχασε στο παρά πέντε το τρόπαιο από τη Σεράινα και λίγες ημέρες μετά ξεφάντωνε με τις φίλες που απέκτησε στο ριάλιτι. Τον τελευταίο χρόνο η Ιωάννα Ντέντη είναι ελεύθερη και το απολαμβάνει δεόντως. Οσο για το look της, στην αρχή της σεζόν ήταν μια γλυκιά καστανή. Με το πέρασμα του χρόνου άνοιξε το χρώμα της. Πλέον είναι ξανθιά και το χαίρεται! Ενα κορίτσι φιλόδοξο που έριξε τις... μπηχτές του στη διάρκεια του μοντελοριάλιτι, ωστόσο γενικότερα -προς τιμήν της- δεν... ξεκατινιάστηκε!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Ηταν ένα γλυκό καστανό κορίτσι, με έντονα μαύρα μάτια που δεν φανταζόταν πως κάποτε θα γινόταν «κομμάτι» του εγχώριου star system. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ έπειτα από προτροπή Αμερικανού φωτογράφου. Με το πείσμα και το στιλ της διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στον «πλανήτη-μόδα». Ακόμα κι αν δεν είναι το... πρώτο μπόι, who cares;

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Πήγε στη σχολή μοντέλων της Κρίστης Κρανά, όπου έμαθε πολλά για το χώρο, με πρώτο και καλύτερο πώς να περπατάει και να στέκεται απέναντι στην κάμερα.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Η Ιωάννα πέρυσι είχε υποβάλει υποψηφιότητα για τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ, τα οποία, ως γνωστόν, από το 1990 διοργανώνει ο ΑΝΤ1. Εφτασε όμως μέχρι τα προκριματικά...

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Ωστόσο, δεν θα διατράνωνε τις προτάσεις που έχει, καθώς δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία της.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Δεν είναι στιγμή, αλλά ο αδερφός της, που μάλιστα της έφερε και τούρτα-έκπληξη στα γενέθλιά της.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Παντού και πουθενά. «Η παρέα μετράει!» είναι το σύνθημά της. Ορθώς!

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Δεν της αρέσουν καθόλου οι μεγάλοι άντρες. Προτιμά νεαρούς, της ηλικίας της, και μέχρι τώρα έχει κάνει δύο σχέσεις. Παραδέχεται πως όταν ένας άντρας έχει ωραία μάτια, «λιώνει» για πάρτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...