Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ευμαρί Βασιλάτου: Μία μπαλαρίνα στα... dexx!

Μία μπαλαρίνα που γεννήθηκε για να γεμίζει τα πρόσωπά μας με χαμόγελο. Στάθηκε όμως άτυχη στην πορεία, καθώς ένα σοβαρό ατύχημα της «σκότωσε» το όνειρο να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπαλέτο, όχι όμως και με τον χορό, που τόσο πολύ αγαπά. Την Εύμαρι θα την απολαύσει κανείς να λικνίζεται δίπλα στα dexx μεγάλων κλαμπ, καθώς δουλεύει ως χορεύτρια freestyle.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι ιδιωτική υπάλληλος, αλλά δουλεύει και ως χορεύτρια σε γνωστά κλαμπ των Αθηνών.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ). Είναι πτυχιούχος Δημόσιας Υγιεινής των ΤΕΙ Αθήνας, μιλάει καλά αγγλικά και έχει δίπλωμα στα γαλλικά. Στο πιάνο, πάλι, δεν είναι βιρτουόζα.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Στο θέατρο Βεάκειο όπου ανέβασε παράσταση με τη σχολή μπαλέτου στην οποία ήταν μέλος.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ. Να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να συνεχίσει να χορεύει. Αλλωστε, είναι κάτι που λατρεύει. Ωστόσο, θεωρεί πως η αγάπη είναι ό,τι σημαντικότερο στη ζωή του κάθε ανθρώπου και αυτό που έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ... Ο μεγάλος φόβος της είναι τα αεροπλάνα. Τρέμει στην ιδέα ότι θα πετάξει. Αποφεύγει τις πτήσεις όπως ο διάβολος το λιβάνι (είναι αναγκαίο κακό βέβαια).

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το καλό φαγητό. Δεν μπορεί ν’ αντισταθεί στους γαστριμαργικούς πειρασμούς.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ... οπουδήποτε, αρκεί να την προδιαθέτει η παρέα. Το σημείο δεν έχει καμία σημασία αρκεί να περνάει καλά με τους φίλους της. «Ολα είναι θέμα διάθεσης» συμπληρώνει.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ. Το αγόρι της. Στο πρόσωπό του έχει βρει όλα όσα ήθελε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...