Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Βραζιλιάνες τα πιο σέξι τοπ μόντελ!


Τα πιο σέξι τοπ μόντελ του κόσμου προέρχονται από τη Βραζιλία. Το αποδεικνύουν οι λίστες με τις παγκόσμιες κατατάξεις και οι αμοιβές που παίρνουν. Γι’ αυτό και η βραζιλιάνικη έκδοση του περιοδικού «Rolling Stone» αποφάσισε να «υποκλιθεί» στην ομορφιά τους, αφιερώνοντάς τους το επόμενο τεύχος του.

Τα πανέμορφα κορίτσια που ξεχώρισαν από την τελευταία «φουρνιά» της Βραζιλίας είναι η Ρενάτα Κέρτεν, η Ιζαμπέλι Φοντάνα, η Καρολίν Τρεντίνι και η Ιζαμπέλ Γκούλαρτ, που ακολουθούν με την ίδια επιτυχία τα χνάρια των διάσημων συναδέλφων τους, δηλαδή της Ζιζέλ Μπούντχεν, της Αντριάνα Λίμα και της Αλεσάντρα Αμβρόσιο.

Η φωτογράφησή τους έγινε από τον διάσημο φωτογράφο Andre Schiliro και η ομορφιά τους σαγήνευσε τον φακό του που τις απαθανάτισε. Τα τέσσερα μοντέλα «υποδύθηκαν» -σύμφωνα με τις οδηγίες του φωτογράφου- θρυλικές, «καταραμένες» ροκ σταρ. Σε total black πόζαραν με εφαρμοστές ζακέτες που άφηναν σχεδόν ακάλυπτο το πλούσιο στήθος τους. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο concept οι γόβες στιλέτο.

Η λατινοαμερικανική χώρα έχει παράδοση σε όμορφα πρόσωπα και «σμιλεμένα» σώματα, που τραβούν το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών μόδας και καλλυντικών. Μεγάλοι σχεδιαστές επέλεξαν -και συνεχίζουν να επιλέγουν- τα κορίτσια ως μούσες τους τόσο για τις πασαρέλες όσο και ως πρόσωπα για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες. Ανάμεσα στους «εργοδότες» των μοντέλων είναι η εταιρεία σέξι εσωρούχων Victoria Secret, η οποία έχει πολλές Βραζιλιάνες τοπ μόντελ ανάμεσα στους «αγγέλους» της, όπως αποκαλεί τις κοπέλες που διαφημίζουν τα προϊόντα της.

Το βλέμμα τους μαγνητίζει τον φακό κι όλοι ελπίζουμε ότι έχει δίκιο ο Ντοστογιέφσκι που είχε πει: «Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...