Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Πασαρέλα «αστέρων» για την Αϊτή

Το δικό τους «λιθαράκι» για την στήριξη των σεισμοπαθών της Αϊτής έβαλαν διάσημα μοντέλα, καλλιτέχνες και celebrities σε ένα φιλανθρωπικό fashion show στο Λονδίνο!

Με «ναυαρχίδες» την Naomi Campbell, την Kate Moss και την Annabelle Neilson, 50 επώνυμοι φόρεσαν «must» δημιουργίες και έκαναν πασαρέλα, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν στον οργανισμό «White Ribbon» για να βοηθηθούν οι μητέρες και τα παιδιά στην Αϊτή.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν η Denise Van Outen, η πρώην Spice Girl Geri Halliwell, τα μέλη του συγκροτήματος «Girls Aloud», αστέρες της τηλεόρασης και η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού, Sarah Brown.

To«Fashion For Relief», που έγινε στην πρεμιέρα της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, ξεκίνησε με ένα μικρό αφιέρωμα - φόρο τιμής στον Alexander McQueen, με τις Campbell, Moss και Neilson να φορούν τις τελευταίες δημιουργίες του αυτόχειρα σχεδιαστή.

«Η μόδα είναι παγκόσμια και αγγίζει τον καθένα. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την πασαρέλα της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου για να φτάσουμε σε όλους τους ανθρώπους και να συγκεντρώσουμε χρήματα για να σωθούν οι ζωές παιδιών και γυναικών», δήλωσε η «μαύρη γαζέλα».
 
Δείτε την επίδειξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...