Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Το νέο album της Έλενας Παπαρίζου αποκλειστικά για τους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!

O 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm έχει για εσάς ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Και όταν το λέμε, το εννοούμε. Η Έλενα Παπαρίζου έρχεται καλύτερη από ποτέ με ένα νέο δυνατό album και νέες επιτυχίες αποκλειστικά για τους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm σε μια βραδιά…. έκπληξη!

Ακούστε τα νέα τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου πριν από οποιονδήποτε άλλον, σε μια προακρόαση του νέου της album αποκλειστικά για τους ακροατές του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!

Το νέο album της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Γύρω από τ` όνειρο» θα το ακούσετε αποκλειστικά την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου με το καλύτερο ελληνικό μουσικό ραδιόφωνο της πόλης. Για αυτό συντονιστείτε στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε VIP προσκλήσεις για συναντήστε την Έλενα Παπαρίζου και μαζί της να ακούσετε πρώτοι τα νέα της τραγούδια σε μια exclusive προακρόαση του νέου της album.

Το ραντεβού των ακροατών του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm με την Έλενα Παπαρίζου είναι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα. Όσο για το που; Είναι έκπληξη!

Συντονιστείτε στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm και κερδίστε VIP προσκλήσεις. Μια ακόμα αποκλειστικότητα για τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm. www.dromosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...