Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ο θρήνος ενός πρώην "συζύγου" του Μακ Κουίν

Αφού όλος ο κόσμος της μόδας εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο του σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακ Κουίν, τώρα μιλάει ένας άνθρωπος που γνώρισε πολύ καλά τον Λι Μακ Κουίν, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα. Ο λόγος για τον πρώην «σύζυγό» του, τον Τζον Φορσάιθ, που αν και χώρισε από τον Μακ Κουίν διατήρησε μαζί του πολύ στενή φιλία.

«Ολοι μιλούσαν για μόδα, μόδα, μόδα... Τι ήταν όμως ως άνθρωπος; Αυτή είναι η πραγματική απώλεια. Δεν ήταν το γεγονός ότι έκανε τις γυναίκες να δείχνουν υπέροχες. Το σημαντικό ήταν ότι ο ίδιος ήταν ένας όμορφος άνδρας, ένας πραγματικά όμορφος άνθρωπος με μεγάλη καρδιά» δηλώνει ο 33χρονος άντρας, προσθέτοντας ότι θέλει να δώσει στον θρήνο των διασήμων για τον θάνατο του Μακ Κουίν τις πραγματικές του διαστάσεις. «Ο κόσμος της μόδας είναι ο πιο μοναχικός κόσμος σε όλο τον πλανήτη. Είναι ένας ρηχός κόσμος γεμάτος ανθρώπους που θέλουν να διασκεδάσουν και “φίλους” για διασκέδαση. Ο Λι το ήξερε αυτό». Ο Τζορτζ παραδέχεται ότι δεν καταλαβαίνει τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Λέει ότι ο Λι ήταν δυνατός άνθρωπος και θα κατάφερνε να αντιμετωπίσει την απώλεια της μητέρας του. Αυτό που τον κρατάει ξύπνιο πολλά βράδια, όπως λέει, είναι η σκέψη της μοναξιάς που πρέπει να ένιωσε ο Λι τις τελευταίες του στιγμές.

Την ίδια ώρα ο οίκος μόδας του Μακ Κουίν παλεύει να σταθμίσει τα νέα δεδομένα και να σταθεί. Οπως αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα στα οικονομικά του οίκου, έχει χρέη που ανέρχονται στα 36,7 εκατομμύρια ευρώ. Παρ' όλα αυτά, μια ανακοίνωση του γαλλικού ομίλου PPR, στον οποίο ανήκει ο οίκος του Αλεξάντερ Μακ Κουίν, ξεκαθάρισε το τοπίο. «Η φίρμα Alexander McQueen θα συνεχίσει να υπάρχει. Αυτό θα είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ομίλου Φρανσουά Ενρί Πινό. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...