Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Η πολυσέλιδη γκάφα του GOAL !

Μια πολυσέλιδη γκάφα έκανε την Κυριακή το Goal. Η καλή αθλητική εφημερίδα που δεν έχει εμπειρία στο Life Style και στο Modelling παρουσίασε τρισέλιδη (3 σελίδες παρακαλώ), συνέντευξη με μια από τις νικήτριες του Miss Europe Face αλλά ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες ήταν... άλλου μοντέλου.

Η μελαχρινή  Αφροδίτη Μπάρμπα έχει δώσει μια "καυτή" συνέντευξη μιλώντας για την "θρυλική ανατροπή" και τον τίτλο που πάει "στο λιμάνι". Η όμορφη Αφροδίτη εκλέχτηκε Miss Bikini   και από το Σάββατο το βράδυ έτρεξε στην Ομόνοια για να πάρει την εφημερίδα.

Η απογοήτευση μεγάλη.Και ακόμη μεγαλύτερη η δυσφορία της όταν στο φύλλο της Δευτέρας δεν είδε καμιά επανόρθωση για την 3σελιδη γκάφα.

"Να βάζουν τη συνέντευξη μου με τις φωτογραφίες άλλης, αυτό δεν το περίμενα από μια σοβαρή εφημερίδα" λέει και ξαναλέει η Αφροδίτη που κυριολεκτικά έχει ...αφρίσει από την πρωτοφανή γκάφα του GOAL.  

Το Mediacopy δημοσιεύει και τις τρεις σελίδες με την πρωτοφανή δημοσιογραφική γκάφα του GOAL και αν θέλετε να διαβάσετε τι λέει η Αφροδίτη  ή να δείτε την ανύποπτη μοντέλα που πήρε την θέση της κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία για να μεγαλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...