Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Οι «χρυσές» καλλονές της πασαρέλας

Είναι καλλίγραμμες, πασίγνωστες και... οι πιο ακριβοπληρωμένες στις πασαρέλες όλου του κόσμου! Ο λόγος για τα 10 μοντέλα που απαρτίζουν την λίστα του Forbes με τις κουκλάρες που πληρώνονται αδρά, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Στην πρώτη θέση -σταθερή αξία εδώ και χρόνια- η Gisele Bündchen, με περιουσία 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρά το ότι έγινε μανούλα τον περασμένο Δεκέμβριο, οι οίκοι μόδας εξακολουθούν να ρίχνουν «χρυσάφι» στα πόδια της και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους.

Δεύτερη, με 16 εκατομμύρια δολάρια, ηHeidi Klum. Εκτός από «άγγελος» της Victoria Secret, η 36χρονη είναι και tv περσόνα, αφού μεταξύ άλλων παρουσιάζει και το «Next Top Model». Επίσης, πρωταγωνιστεί σε σειρά διαφημίσεων, όπως η Volkswagen, τα McDonald\'s και η LG.

Το κασέ πέφτει, αλλά παραμένει ψηλό στην τρίτη θέση, όπου συναντάμε την KateMossμε 9 εκατομμύρια δολάρια. Στα 36 της, η Kate έχει κατακτήσει πασαρέλες και φήμη, με τελευταίες της συνεργασίες εκείνες με τις εταιρείες Versace, Longchamp και David Yurman.

Η 5αδα κλείνει με τις Adriana Lima (7,5 εκατομμύρια) και Doutzen Kroes (6 εκατομμύρια), δύο ακόμα από τους «αγγέλους» της Victoria Secret. «Άγγελος» και στην 7η θέση, η Alessandra Ambrosio.

Στις θέσεις που ολοκληρώνουν το top 10 συναντάμε την 28χρονη Ρωσίδα του Calvin Klein Natalia Vodianova (5,5 εκατομμύρια), την Daria Werbowy (4,5 εκατομμύρια) των H&M και Lancome, καθώς και τον «άγγελο» Miranda Kerr (4 εκατομμύρια).


Θαυμάστε και τις 10 στο βίντεο που ακολουθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...