Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

2η θέση για την Ελλάδα στο διαγωνισμό «Μις Παγκόσμιο Κύπελλο 2010»

 Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην έχει και πολλές ελπίδες διάκρισης στο Μουντιάλ 2010, μια Ελληνίδα όμως κατάφερε να διακριθεί σε έναν άκρως «μουντιαλικό» διαγωνισμό. Στην πόλη Rust στα νοτιαδυτικά της Γερμανίας φιλοξενήθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Παγκόσμιο Κύπελλο 2010» με 32 κοπέλες να εκπροσωπούν τις 32 ομάδες του Μουντιάλ.

Η Ελληνίδα Κατερίνα Γιαννόγλου, που ζει από μικρή ηλικία στο Αμβούργο, κατάφερε να βγει πρώτη αναπληρωματική «Μις Παγκόσμιο Κύπελλο 2010», πίσω από την νικήτρια του διαγωνισμού, τη 17χρονη Jennifer Scherman από την Αργεντινή. Η 28χρονη κοπέλα ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το μόντελινγκ στο εξωτερικό και έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν και για ιταλικό περιοδικό (βλ. παρακάτω).

Προφανώς, οι περισσότερες κοπέλες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό κατάγονται από οικογένειες μεταναστών που ζουν στη Γερμανία και έχουν ρίζες από τις χώρες που εκπροσώπησαν. Συνολικά, 1000 κοπέλες διαγωνίστηκαν μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση. Η όμορφη Κατερίνα πέρα από τη 2η θέση εξασφάλισε το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ, όπως επίσης και υποδήματα Peter Kaiser, είδη ένδυσης από την PUMA και καλλυντικά της Revlon.

Να σημειωθεί πως στην κριτική επιτροπή βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, η Claudia Effenberg (σύζυγος του Stefan Effenberg), ο βετεράνος Γερμανός ποδοσφαιριστής Pierre Littbarski, ο βετεράνος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, Roy Makaay και ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Dragoslav Stepanovic.

Με την ευχή να φέρει γούρι και στην Εθνική μας ομάδα, το Sportena.com σας παρουσιάζει υλικό από το διαγωνισμό:






ΠΑΝΩ : H πανέμορφη Κατερίνα σε παλιότερη φωτογράφηση της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...