Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

«Φωτιά» έβαλε το φόρεμα της Obama

Είχε δεν είχε η Michelle Obama το έκανε το σκανδαλάκι της... Αφορμή στάθηκε το φόρεμα που επέλεξε προ μηνών για το δείπνο στον Λευκό Οίκο προς τιμήν του Ινδού προέδρου, καθώς σάλος έχει προκληθεί με το... χρώμα της τουαλέτας της!

Ο σχεδιαστής του φορέματος, Naeem Khan, το είχε περιγράψει ως ασημένιο, εμπριμέ, στράπλες, ωστόσο, οι δημοσιογράφοι που το είδαν είχαν μια... ένσταση για το ασημένιο.

Έτσι, πολλοί θέλησαν να γράψουν ότι η τουαλέτα της πρώτης κυρίας ήταν στο χρώμα του δέρματος, φράση που απαγορεύθηκε από πολλά έντυπα προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν σχόλια περί ρατσισμού!

Ολόκληρος ο αμερικανικός Τύπος φιλοξενεί αναλύσεις επί αναλύσεων και άρθρα επί άρθρων για το επίμαχο χρώμα, με κάποιους να προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση υποστηρίζοντας ότι το φόρεμα ήταν στις αποχρώσεις της σαμπάνιας.

Το τι σύγκριση πέφτει μεταξύ του Khan, της Dona Karan και του Armani δεν περιγράφεται, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν ότι η λέξη χακί προέρχεται από την ινδική διάλεκτο όπου «khak» σημαίνει σκόνη και άρα το εν λόγω χρώμα δεν πρέπει να είναι πράσινο!

Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν, θα σκεφτείτε και έχετε απόλυτο δίκιο...


Δείτε το επίμαχο φόρεμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...