Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Η Έλσα Τόλη μας συστήνει την κόρη της!

Στις 23 Απριλίου η Έλσα Τόλη και ο καλός της Αποστόλης Κουτρούλιας, καλωσόρισαν στον κόσμο τη μικρή κορούλα τους.

Η… χαζομαμά Έλσα, νικήτρια του MISS EUROPE FACE πριν από χρόνια -δεν λέμε πόσα για να μην την ... εκθέσουμε -  σε μια φωτογράφηση για το περιοδικό People μας συστήνει τη μικρή Τερψιχόρη – Νταϊάνα, η οποία της έχει πάρει κανονικά τα μυαλά.

«Δεν την χορταίνουμε, είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω πετύχει. Νιώθω να έχω εκπληρώσει το λόγο για τον οποίο ήρθα στη ζωή», λέει η Έλσα, αν και παραδέχεται ότι είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα.

Αν αναρωτιέστε σε ποιον μοιάζει η μικρή κι αν έχει πάρει κάτι από την ομορφιά της μαμάς της, η Έλσα Τόλη λέει: «Μοιάζει στον μπαμπά της. Προσπαθώ να βρω σημείο που να μου μοιάζει, αλλά μάταια. Σήμερα ο γιατρός μου είπε ότι θα έχει πράσινα μάτια, οπότε κάτι γίνεται».

Όσο για τον μπαμπά Αποστόλη; Έχει μονίμως ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και βοηθά πολύ την Έλσα με τη μικρή. Την κρατάει χωρίς να φοβάται, την κάνει μπάνιο ή την προσέχει όταν η καλή του έχει δουλειές.

Πάντως οι δυο τους δεν σκέφτονται το γάμο, τουλάχιστον όχι ακόμα. «Δεν είμαστε και πολύ fan του θεσμού. Αν υπάρχει συνεννόηση και αγάπη, όλα τ’ άλλα είναι τυπικές διαδικασίες», λέει η Έλσα.

Θέλει άραγε κι άλλα παιδάκια; Δεν λέει όχι σε άλλο ένα. Κι αν έρθει και τρίτο και τέταρτο δεν πελαγώνει!

Δείτε το βίντεο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...