Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Veet ‘IT’ Girl: Στην τελική ευθεία για την ανάδειξή του. Εσύ έκανες Like;;;

Η Ζέτα Παπαπαναγιώτου, Brand Manager Veet υποδέχτηκε τις Beauty Editors και τις ξενάγησε στο κόσμο της καλλυντικής αποτρίχωσης Veet.
Η επιλογή των 5 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Veet ‘IT’ Girl ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τα 15 επικρατέστερα κορίτσια πέρασαν από την διαδικασία του casting από το professional team της ομορφιάς, του στυλ και της μόδας, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Σωκράτης Ευσταθόπουλος, Freddy Kalompratso και Ilias Zarbalis επέλεξαν την τελική νικήτρια πεντάδα. 

Οι 5 φιναλίστ παρευρέθηκαν σε μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Dionisis Sotovikis Workshop. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μιας ολόκληρης ημέρας αφιερωμένης στην περιποίηση και το styling και να «μεταμορφωθούν» στα κορίτσια του Veet!!! Φωτογραφήθηκαν σε διαφορετικά settings / concept από τον Advertising Photographer Σωκράτη Ευσταθόπουλο, ενώ την εμφάνιση των κοριτσιών φρόντισαν η Fashion Stylist & Image Maker των star Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ο Freddy Kalompratsos, Μake up Αrtist και Διευθυντής της σχολής μακιγιάζ FREDDY MAKEUP STAGE και ο Ilias Zarbalis, HAIR STYLIST των TOP MODELS από τα κομμωτήρια ΙZARBALIS.

Το professional team  της ομορφιάς, του στυλ και της μόδας, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Σωκράτης Ευσταθόπουλος, Freddy Kalompratso και Ilias Zarbalis μαζί με την τελική νικήτρια πεντάδα.
Στο λαμπερό πάρτι που διοργανώθηκε από το VEET ήταν παρούσες και οι συντάκτριες ομορφιάς των Ελληνικών ΜΜΕ, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εκδήλωση ομορφιάς, μόδας και styling, το παρασκήνιο της προετοιμασίας των κοριτσιών, καθώς και τη διαδικασία της φωτογράφησης!!! Οι εκλεκτές προσκεκλημένες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης γνώρισαν τα καινούργια προϊόντα Veet και απήλαυσαν περιποιήσεις ομορφιάς από τους γκουρού της ομορφιάς!!!

Οι φωτογραφίες των 5 υποψηφίων για τον τίτλο Veet ‘IT’ Girl θα αναρτηθούν στη σελίδα του Veet στο facebook www.facebook.com/VeetGreece και η τυχερή που η φωτογραφία της θα συγκεντρώσει τα περισσότερα Like θα κερδίσει μια επαγγελματική φωτογράφιση Portfolio στο studio Image Pro και προϊόντα Veet για έναν ολόκληρο χρόνο!

Μη χάνεις στιγμή! Μπες στη σελίδα του Veet στο Facebook www.facebook.com/VeetGreece, κάνε Like στην αγαπημένη σου φωτογραφία και ανάδειξε το Veet it Girl!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...