Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Δύο μοντέλα καίνε τον Λεό Πατίτσα

Τα πάνω κάτω σε όσα υποστήριξε ο Λεό Πατίτσας για το γαμήλιο πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ, έφεραν δύο μοντέλα που μίλησαν στο Σταρ.

Η Εύα και η Σέλμπυ από τα πρώτα πράγματα που είπαν είναι ότι ήξεραν πως πηγαίνουν σε γαμήλια δεξίωση, σαν να πηγαίνουν σε pool bar, σε αντίθεση με όσα ο κ. Πατίτσας υποστήριξε, ότι δηλαδή το πάρτι στο κατάστρωμα δεν ήταν γαμήλια δεξίωση.

Τα δύο μοντέλα λένε επίσης ότι ανέβηκαν στο ιστορικό θωρηκτό, το πλοίο μουσείο, χωρίς να είναι στη λίστα επιβατών και ότι δεν τους έγινε κανένας έλεγχος, διαψεύδοντας και πάλι τον Λέο.

«Ανέβηκα με ένα φιλικό ζευγάρι, χωρίς να είμαι στη λίστα, και δεν μου έγινε κανένας έλεγχος», λέει η Εύα, το ένα από τα δύο μοντέλα.

Ακόμα πιο αποκαλυπτική, και μάλιστα εις την Αγγλικήν, είναι η Σέλμπυ, το άλλο μοντέλο, το οποίο λέει ορθά κοφτά ότι δεν ξέρει τον Λέο και ότι πήγε στο γαμήλιο πάρτι, καλεσμένη από έναν φίλο της, τον Kostas. «Μπάτε σκύλοι αλέστε», δηλαδή…

Αμ το άλλο. Υπήρχε σοβαρή ενδυμασία είπε ο Λεό Πατίτσας, όμως τα κορίτσια που ήταν εκεί άλλα λένε.

«Δεν είχα ενημερωθεί που πάω» λέει η Εύα, αφού έχει περιγράψει ήδη στην κάμερα τη …σοβαρή ενδυμασία με την οποία ανέβηκε στο πλοίο μουσείο. «Φορούσα καουμπόικες μπότες, σορτσάκι και αυτό το πουκάμισο» λέει και το δείχνει, ένα πράμα σαν τραπεζομάντηλο.

Με τζην, ψιλοτάκουνα και μπλουζάκι πήγε στην σοβαρού ύφους εκδήλωση και η Σέλμπυ, ενώ και τα δύο κορίτσια επιμένουν ότι στο Αβέρωφ κάποιοι χόρευαν και ότι ακούστηκαν όλα τα είδη μουσικής.

Ακούστε τα αυτά κύριε Λεό, γιατί η Σέλμπυ τα λέει και εις την Αγγλικήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...