Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ειρήνη Κεβεζέ έτοιμη για Miss Τourism Queen


Το «κουνελάκι» πάει για διεθνές τρόπαιο. Εφτασε στη Μαλαισία με το όνειρο να επιστρέψει στην Ελλάδα κρατώντας το τρόπαιο της Miss Tourism Queen

Η Ειρήνη Κεβεζέ μάς συστήθηκε από τον φετινό διαγωνισμό για την ανάδειξη της Playmate, όπου εντυπωσίασε και κατέκτησε την 2η θέση.
Με το ατίθασο a la garcon μαλλί, την τσαχπινιά και την ευγλωττία της κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Το Σάββατο είναι η μεγάλη μέρα, αφού θα ξεκινήσει η αναμέτρηση με άλλες καλλονές στην αρένα της ομορφιάς.

Μπορεί η sexy ξανθιά να μην πήρε το στέμμα στα «Playmate», ωστόσο οι μετοχές της έκτοτε έχουν ανέβει αλματωδώς. 

Με την εκρηκτική παρουσία της ξεχώρισε κι έτσι οι εκπρόσωποι του Miss Europe Face και του Miss Cyprus and Greece Tourism Organization να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Tourism Queen, που θα λάβει χώρα από τις 4 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου στη Μαλαισία.

Το χυμώδες κορίτσι, όπως δήλωσε ευθαρσώς, θα ήθελε να ρίξει κροσέ στην Ανγκελα Μέρκελ (όχι τυχαία, αφού το hot «κουνελάκι» γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του kick boxing), αλλά τώρα ετοιμάζεται να... βγάλει νοκ άουτ τις συνυποψήφιές της. 
 
Με ενδιάμεσο σταθμό την Κύπρο πέταξε για την Κουάλα Λουμπούρ, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Αυτές τις μέρες η Ειρήνη (που εργάζεται ως εκπαιδεύτρια κομμωτών σε πολυεθνική εταιρεία) θα τρέχει πυρετωδώς προκειμένου ν' ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. 

Φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, πρόβες στο catwalk, όλα είναι στο πρόγραμμά της.
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια στον διαγωνισμό μας είχε εκπροσωπήσει η Νικολέττα Ράλλη, αποσπώντας μάλιστα την πρώτη θέση. Η Ειρήνη, με τη σειρά της, θα διεκδικήσει και πάλι την πρωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα σχόλια σας χωρίς να είναι υβριστικά. ΔΕΝ δημοσιεύονται διαφημιστικά σχόλια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...