Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Miss Mediterranean BEAUTY για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Omar Arfush and winner of "Miss Europe 20...Image via Wikipedia
To Miss Mediterranean Beauty , είναι o νέος διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, που θα γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας σαν συνεχεία του διαγωνισμού Miss Mediterranean Beauty που οργανώνεται στην Μάλτα.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή και πρότασή μας είναι να γίνει φέτος στην Καλαμάτα.

Τις υποψήφιες θα γνωρίσει και θα ψηφίσει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://missmediterranean.blogspot.com/ .

Από τις υποψήφιες θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς και θα πάρουν μέρος στην παγκόσμια καμπάνια «Η ομορφιά χτυπάει τον καρκίνο του στήθους» 

Η Αμαντίν Χατζηθωμά νικήτρια του "Μiss Εurope Face" τέθηκε επικεφαλής του αγώνα κατά του καρκίνου του στήθους σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!

Στον Μεγάλο Τελικό του "Miss Mediterranean Beauty" την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης και της τοπικής κοινωνίας ενώ την στέψη της νικήτριας θα κάνει η νικήτρια του διαγωνισμού «Model of The World». Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο Κώστας Βενετσάνος.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Καλλονές με καυτά μαγιό!

 Δυο από τα πιο καυτά κορίτσια της πασαρέλας επιστρατεύτηκαν για να φωτογραφηθούν για την φετινή κολεξιόν μοδάτης εταιρίας μαγιό.

Τόσο η βρετανίδα καλλονή Ρόζι Χάντιγκτον όσο και η ρωσίδα Ιρίνα Σάικ μοιάζουν με σειρήνες, έτοιμες να αποπλανήσουν τα αρσενικά...

Η μελαχρινή Ιρίνα, που την έμαθε όλος ο κόσμος εξαιτίας του ειδυλλίου της με τον σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο, ποζάρει ως αμαζόνα της παραλίας, με καυτά μπικίνι και σανδάλια μέχρι το γόνατο...

Η ξανθιά Ρόζι πάλι έχει αναλάβει το ρόλο του μοιραίου θηλυκού. Φορά μπικίνι που παραπέμπουν σε εσώρουχα και δίνουν έμφαση στις θανατηφόρες καμπύλες της.

Ο φωτογράφος αιχμαλωτίζει με το φακό του τα κορίτσια σε σούπερ-αισθησιακές πόζες που θα έπειθαν και τις πέτρες να αγοράσουν τα συγκεκριμένα μαγιό...

Η κολεξιόν περιλαμβάνει τόσο σύνολα που θυμίζουν μπουντουάρ, όσο και χλιδάτα μαγιό για όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν την πολυτέλεια ούτε στις παραλίες. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο πρωταγωνίστριες της καμπάνιας, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την κολεξιόν. Γι\'αυτό εξάλλου και τις επέλεξαν..

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Γρήγορο summer makeup


Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder Makeup
Αυτό το καλοκαίρι η τάση στο μακιγιάζ είναι το καθαρό, φρέσκο πρόσωπο χωρίς έντονα τονισμένα χείλη και μάτια. Θέλετε λοιπόν να αποκτήσετε μία εντυπωσιακή όψη υγείας και μία ποιότητα επιδερμίδας που να αφοπλίζει; Έστω κι αν σε μερικές περιπτώσεις είναι ψευδαίσθηση αυτό που βλέπουν οι άλλοι, το μακιγιάζ μπορεί να διώξει όλα τα ψεγάδια. Χρησιμοποιήστε λογικές ποσότητες των προϊόντων που σας προτείνουμε για να μην δημιουργηθούν αντιαισθητικές συγκεντρώσεις των συνθέσεων αυτών ή ρυτίδες σε κάποια σημεία. Ακολουθήστε τα 5 tips που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφωθείτε.
Lancôme Pop’ n’ Cheeks Blush
1. Απλώστε αντηλιακή κρέμα προσώπου με Δείκτη Προστασίας 30 και άνω. Είναι ζωτικής σημασίας να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Δοκιμάστε και αντίστοιχα προϊόντα σε μορφή πούδρας.

2. Βάλτε μία ενυδατική κρέμα με λίγο χρώμα. Αν χρειάζεται πραγματικά, σβήστε κάποιες ατέλειες, όπως μαύροι κύκλοι και κοκκινίλες από την ακμή, με κάποιο καλό κρεμώδες concealer.

Helena Rubinstein, Lash Queen Feline Extravaganza
3. Δοκιμάστε μετά μία διάφανη πούδρα που καλύπτει τους ανοιχτούς πόρους και έχει ματ υφή.

4. Προσθέστε λίγο bronzer και ένα κοραλλί ρουζ για το τέλειο sun kissed look.

5. Ολοκληρώστε με λίγη αδιάβροχη mascara στα άνω βλέφαρα και λίγο lip gloss στα χείλη.
Επιμέλεια: Ελένη Σενδόνα

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Οταν η φούστα γίνεται τσάντα...

H ανακύκλωση ρούχων και αξεσουάρ όχι μόνο δεν είναι ντεμοντέ, αλλά κρίνεται απαραίτητη σε περιόδους οικονομικής ύφεσης. Aντισταθείτε στον καταναλωτικό εαυτό σας, έστω για μία σεζόν, προκειμένου να αξιοποιήσετε ενδυματολογικές «στιγμές» που ήρθε η ώρα να φρεσκαριστούν και να συναγωνιστούν τις έτοιμες λύσεις.
Και δεν μιλάμε για ρούχα που δημιουργήθηκαν από εφημερίδες, σελοτέιπ, κάλτσες, χαρτί και κουτιά αναψυκτικών. Το παιχνίδι της δημιουργίας και της αποδόμησης, ο ακατέργαστος κόσμος της μόδας κρύβει άλλη γοητεία. Πειραματιζόμαστε μεν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να κυκλοφορούμε σαν ρακοσυλλέκτες!
Αρκεί να παρακολουθούμε στενά τις τάσεις και να ξέρουμε πώς να τις μεταφράσουμε και να τις υιοθετήσουμε. Να παίρνουμε μαθήματα από τον Τζον Γκαλιάνο, που στις κολεξιόν του για τον Dior εκμεταλλεύεται και μπερδεύει ανόμοια μεταξύ τους υλικά, όπως παλιότερα ο Issey Miyake και ο πάντα αντιδραστικός Αλεξάντερ Μακ Κουίν, ο Μαρτίν Μαρζελά σαν μετρ του είδους ή ο Ζαν - Πολ Γκοτιέ.
Ανήσυχοι οικολόγοι με αιτία; Οταν φοράς τη... βιτρίνα, δεν μπορείς να περηφανευτείς για κάτι τέτοιο. Οταν όμως τα υφασμάτινα ψηφιδωτά αποκτούν προσωπικότητα, θυμίζοντας την περίοδο Destroy από τα '70s, εμείς λέμε να αντισταθούμε στα καινούργια υφάσματα που στο τέλος θύμιζαν κουρέλια. Για το καλοκαίρι του 2010 αλλά και τον ερχόμενο χειμώνα, δεν θα καταστρέψουμε τίποτα - απλώς θα το αναδείξουμε.
Ουσιαστικά μιλάμε για τη νέα ανακύκλωση, το πράσινο μέλλον της μόδας, την ανακύκλωση δεκαετιών. Ρούχα κυρίως που δεν μαρτυρούν τι ήταν στην… προηγούμενη ζωή τους. Δεν θα φτιάξουμε, βέβαια, τοπ από πλαστικές σακούλες του σούπερ μάρκετ, αλλά στράπλες μπλούζες από καρέ φουλάρια. Αντί για το συναισθηματικό δέσιμο που νιώθει κανείς όταν δουλεύει με ήδη χρησιμοποιημένα υλικά, θα προτιμήσουμε να παίξουμε με παλιά τραπεζομάντιλα (όπως έχουν τολμήσει αρκετοί σχεδιαστές στο παρελθόν), για να δημιουργήσουμε πρωτότυπες φούστες σε στυλ φακέλου. Αλλά και μια παλιά γραβάτα μπορεί να δεθεί με μία ακόμη, όχι απαραίτητα μονόχρωμη, για να γεννηθεί μια ζώνη που όμοιά της δεν υπάρχει.
Μπορούμε πάντα να ανατρέξουμε σε ιστοσελίδες που προτείνουν ιδέες για πατρόν αλλά και άλλα, που εξειδικεύονται στην πώληση και αγορά χειροποίητων, αυθεντικών δημιουργιών. Τσάντες που γίνονται μίνι φούστες και το αντίστροφο, τουριστικά τι-σερτ που γίνονται αγνώριστα με παγέτες και κορδέλες, ρέλια από παλιές σημαίες, ρούχα και αξεσουάρ των οποίων δεν μπορεί να μαντέψει κανείς την προέλευση. Ακόμη και το κλασικό λευκό ανδρικό πουκάμισο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα αυτοσχέδιο σέξι τοπ με μανίκια που δένουν στην πλάτη.
Η ανακύκλωση δεν αποτελεί νέα τάση. Το εντυπωσιακό είναι πόσοι πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές ανατρέχουν στα παλιά μπαούλα για να δημιουργήσουν κάτι φρέσκο. Για να τους μιμηθούμε, μπορούμε να κόψουμε τα τζιν, σε εκδοχή βερμούδας ή σορτς, να περάσουμε μαντίλια αντί για ζώνη και να βάλουμε την υπογραφή μας - ως σχεδιάστριες με αιτία. Τα μαύρα φορέματα θα γίνουν αγνώριστα αν προσθέσουμε μια σειρά από παλιές κονκάρδες στο τελείωμα των κοντών μανικιών ή στο στρίφωμα.
Πανκ, ποπ, ροκ, ρετρό... Η ανακύκλωση στο χρονοντούλαπο της μόδας είναι πια τρόπος ζωής. Κανένα ρούχο δεν πρέπει να μοιάζει με το άλλο. Κάθε κομμάτι μπορεί να έχει τη δική του άγρια, ακατέργαστη ομορφιά. Και ξανά από την αρχή.
Πηγή: Περιοδικό «K»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...